E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBloomberg: Brexit, Trump gelene kadar aptallık rekoruydu---

Bloomberg: Brexit, Trump gelene kadar aptallık rekoruydu

Bloomberg: Brexit, Trump gelene kadar aptallık rekoruydu
25 Ekim 2017 - 13:23 borsagundem.com

Michael Bloomberg yaptığı açıklamada "Brexit şimdiye kadar bir ülke tarafından yapılmış olan en aptalca şeydi. Ancak sonradan Trump ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Michael Bloomberg tarafından yapılan açıklamada İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma kararının bu zamana kadar bir ülke tarafından alınmış en aptalca ikinci karar olduğunu ve bu aptallığın önüne geçebilecek tek şeyin Donald Trump'ın ABD Başkanı olarak seçilmesi olduğunu öne sürdü.

Guardian gazetesinde bugün yayınlanan habere göre Bloomberg Boston'daki bir panelde yaptığı konuşmada "Daha önce yaptığım açıklamalarda Brexit'in bu zamana kadar bir ülke tarafından yapılmış olan en alptalca şey olduğunu dile getirmiştim. Ancak sonradan ortaya Trump çıkıverdi" ifadelerini kullandı.

Bloomberg sözlerini şöyle sürdürü: "Her şeyin yolunda gittiği bir ülkenin bunu bozmak istemesinin neden kaynaklanmış olabileceğini anlamakta güçlük yaşıyorum. Benim eski eşim bir İngilizdi ve kızlarımın da İngiliz pasaportları var. Dolayısıyla bizler İngiltere'yi seviyoruz. Sonuçta İngltere ülkemizin babası sayılır ancak daha önce sahip oldukları gibi iyi bir anlaşma bulma şansları yok."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)