E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBM'den Türkiye'ye Suriye çağrısı---

BM'den Türkiye'ye Suriye çağrısı

BM'den Türkiye'ye Suriye çağrısı
16 Şubat 2016 - 22:37 borsagundem.com

BM Güvenlik Konseyi: Türkiye, Suriye’ye yönelik top atışlarına son vermeli

Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi, Rusya’nın isteği üzerine bugün yapılan oturumda, Türkiye’nin PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin askeri kanadı YPG’ye karşı başlattığı top atışı konusunu gündeme aldı. Konsey üyeleri, Türkiye’nin, Suriye’ye yönelik top atışına son vermesi, devamından endişe duyulduğu konusunda ortak görüşe vardı. Toplantıdan sonra sözlü bir açıklama yapan Güvenlik Konseyi Dönem Başkanı Rafael Ramirez, konseyin Türkiye’nin Suriye topraklarında bulunan YPG’ye yönelik top ateşinin durdurulması yönünde ortak görüşe vardıklarını belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kamil17 Şubat 2016 00:36

    Host peze

  • yorumsuz16 Şubat 2016 23:28

    BM 'nin bu açıklaması erdoğa'nın Dünya 5'ten büyüktür derken ne kadarda haklı oldugunu ortaya koyuyor.

  • başüstüne16 Şubat 2016 23:07

    Evet BM haklısın... Bugüne kadar İran'a çağrı yaptın Suriye'den askerini çek diye onlar dinledi seni ve çekildi... Rusya'ya çağrı yaptın sivilleri bombalamayı bırak diye onlar da artık sivilleri bombalamıyor... Esed'e çağrı yaptın kendi halkını katletme diye o da artık sivil halkını katletmiyor... E yani ortalık güllük gülistanlık iken bu Türkiye de nereden çıktı! Haklısın BM, başüstüne BM, hemen durduruyoruz topçu ateşini... Eee ne de olsa sen barışın mimarısın!

  • dragon 16 Şubat 2016 22:49

    rusyada Türkmenler öldürülürken sesi çıkmayan birleşmiş milletler denilen birim türkiye top atışına son versin diyebiliyor önce rusyayı durdur sonra konuş beyanat ver soytarı kuruluş