E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivBMW, 3 serisini 'ekonomik' yaptı---

BMW, 3 serisini 'ekonomik' yaptı

BMW, 3 serisini 'ekonomik' yaptı
20 Şubat 2012 - 08:00 borsagundem.com

BMW'nin ilk olarak 1975 yılında yola çıkardığı 3 serisi yenilendi.

Türkiye'de geçen hafta satışa sunulan yeni 3 serisi ilk etapta biri dizel 2 motor seçeneği ile yola çıkarken yıl sonunda 1.6 litrelik motor seçeneği de bayilerde yerini alacak. Aracın başlangıç fiyatı ise 44 bin 300 Euro olarak açıklandı. BMW Group Satış ve Pazarlama Direktörü Ayhan Ölçer, sürüş keyfi ile öne çıkan bu modelin artık çevreci teknolojileriyle dikkat çekeceğini söyledi. Önceki modelden 9 santim daha uzun hale getirilen 3 serisi böylece 4,6 metrenin üzerine çıkarken büyüme iç mekân genişliği olarak arka koltuklarda kendini gösteriyor. Sport Line, Luxury Line ve Modern Line seçenekleri ile müşterilerin karşısına çıkan BMW 3 serisi, efsane M Spor paketine ise ancak yaz aylarında kavuşacak.
Renkli 'head-up display' ekran, çevre görüş kamerası, şerit ikaz sistemi, park yardım asistanı, farklı sürüş modları, araç içinden internete girebilme gibi özelliklere sahip yeni 3 serisinde güçlü ama ekonomik tüketim sunan motorlar yer alıyor. 184 beygir gücündeki 2 litrelik benzinli motor 100 km'de ortalama tüketimi 6 litreye indirirken, 2 litrelik dizel motorun 100 km'deki ortalama yakıt tüketimi 4,4 litre oluyor. Tüm modeller için 8 ileri otomatik şanzıman alternatifler arasında bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)