E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBomba iddia! Pereira ve Terraneo...---

Bomba iddia! Pereira ve Terraneo...

Bomba iddia! Pereira ve Terraneo...
14 Mayıs 2016 - 08:10 borsagundem.com

Portekizliler’in sportif direktör olarak düşündüğü İtalyan idareci, F.Bahçe’nin hocasının yanı sıra Alves’i de gözüne kestirdi.

Geçen yaz transfer sihirbazı lakabını hak edecek hamleler yapsa da sezon bitmeden kovulan F.Bahçe’nin eski sportif direktörü Terraneo, sarı-lacivertlileri can evinden vurmaya hazırlanıyor. Porto Başkanı Pinto da Costa’yla sportif direktörlük için temasta olan İtalyan idarecinin, Portekiztemsilcisiyle anlaşması durumunda teknik direktör Vitor Pereira’yı takımın başına getireceği öğrenildi.

TAZMİNAT BİLMECESİ

Ziraat Türkiye Kupası’nın kazanılması halinde Pereira’yla yola devam etmenin hesaplarını yapan sarı-lacivertlilerden kovulmanın öcünü almak için kolları sıvayan Terraneo, 1 ay içinde kontratı bitecek olan Bruno Alves’i de gözüne kestirdi. 

Terraneo’nun hoca adayları arasında ilk sırayı alan Pereira’nın sarı-lacivertlilerle 1 yıl daha sözleşmesi bulunduğundan tazminat konusu kafaları karıştırıyor. Gelecek ne gösterir bilinmez ancak Portekizli çalıştırının sarı-lacivertlilerden tazminatını alıp, Porto’ya imza atması da ihtimaller dahilinde.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)