E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBomba transferi tanıdınız mı? ---

Bomba transferi tanıdınız mı?

Bomba transferi tanıdınız mı?
05 Temmuz 2012 - 01:02 borsagundem.com

Yıllık 1 milyon 750 bin Euro’yu kaptı, 3 yıllık imzayı bastı, transferin bombası oldu

Transfer şampiyonu Fenerbahçe, bir önemli ismi daha kadrosuna kattı. Dirk Kuyt, Hasan Ali Kaldırım, Salih Uçan ve Mehmet Topal'ın ardından Beşiktaşlı Egemen Korkmaz da gelecek sezon sarı-lacivertli takımın başarısı için mücadele edecek. Egemen, sağlık kontrolünden geçip, Cuma günü Topuk Yaylası'ndaki hazırlık kampına katılacak.
YILLIK 1 MİLYON 750 BİN EURO
Sarı-lacivertli kulüpten, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Yapılan görüşme sonucu profesyonel futbolcu Egemen Korkmaz ile 3 yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Sözleşme kapsamında oyuncuya verilecek yıllık garanti ücret 1.750.000 Euro, maçbaşı ücret 15.000 Euro'dur" denildi.
"GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR"
Egemen Korkmaz, kulüp tarafından yapılan resmi açıklamanın ardından FB TV'nin canlı yayınına katıldı. Sarı-lacivertli çubuklu formayı giyen milli futbolcu, transferin sonuçlanması nedeniyle çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)