E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiBombayı 'Kos'ta patlattı---

Bombayı 'Kos'ta patlattı

Bombayı 'Kos'ta patlattı
10 Ağustos 2012 - 12:37 borsagundem.com

Vodafone Türkiye, Kırmızı Pasaport ile 100 milyon TL tasarruf ettirdi; şimdi de yurtdışı dolaşımında ‘Her Şey Dahil’ dönemini başlattı

Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, yurt dışında sesli arama kullanımında ciddi bir artış olduğunu belirterek, ''Kırmızı Pasaport ile yurt dışına çıkan abonelerimiz yaklaşık 2 kat daha fazla arama yaptılar'' dedi.
Vodafone, kendi şebekesi bulunan 21 ülkedeki ses, SMS ve internet kullanımını tek bir seçenekte toplayan ve tüm mobil iletişim hizmetlerinde yurt içi-yurt dışı fiyat ayrımını kaldıran ''Her Şey Dahil Vodafone Pasaport'' tarifesini tanıttı.
Düzenlenen basın toplantısında konuşan Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, ''Her Şey Dahil Vodafone Pasaport''tan yararlanan Vodafone Türkiye abonelerinin, yurt dışında günlük 9,90 liraya Türkiye tarifelerindeki her yöne dakika, SMS ve günlük 25 megabayta kadar mobil interneti kullanabileceklerini kaydetti.
Öğüt, kullanıcıların, tarifelerinin üstüne çıkan dakika, SMS ve data kullanımında da yurt içi fiyatlar üzerinden ücretlendirme yapılacağını ifade ederek, abonelerin tarifelerindeki her yöne dakikalarla Türkiye'yi ve bulundukları herhangi bir Vodafone ülkesindeki tanıdıklarını gönül rahatlığıyla arayabileceğini ve dilediği gibi yurt içi avantajlarıyla mesajlaşabileceğini dile getirdi.
Yurt dışında iletişim kuran abonelerinin yüzde 78'inin faturalı tarife kullandığını ve yüzde 25'inin akıllı telefon sahibi olduğunu belirten Öğüt, ''Artık insanlar yurt dışına giderken kaygı duymadan, telefonlarını kapatmadan çıkabilsinler, gezebilsinler istiyoruz'' dedi.
Öğüt, bundan sonra herhangi bir Vodafone ülkesinde şebeke seçimi konusunda endişe etmeye gerek kalmadığını ifade ederek, müşterilerine yurt dışında da yurt içi olanaklarını sunmak için çalıştıklarını belirtti.
Haziran ayından itibaren 10 Vodafone ülkesinde ''Her Şey Dahil Vodafone Pasaport'' benzeri tarifelerin uygulamaya konulduğunu anımsatan Öğüt, Türkiye'nin bu projeyi uygulamaya başlayan 10'uncu ülke olduğunu kaydetti.
Öğüt, 2010 Aralık ayındaki kullanıcı sayısının yüzde 50 arttığını bildirerek, ''2010 yılında sunduğumuz Kırmızı Pasaport ile yurt dışına çıkan abonelerimiz 2 kat daha fazla konuştular. Vodafone Türkiye'nin 2010 yılında tüm uluslararası dolaşım tekliflerini Kırmızı Pasaport altında topladı. Vodafone Kırmızı Pasaport, sunduğu avantajlarla son bir yılda abonelerine 100 milyon liraya yakın tasarruf sağladı. İçeriği zenginleşen yeni 'Her Şey Dahil Vodafone Pasaport' tarifesi ile Vodafone Türkiye, abonelerine daha yüksek oranda tasarruf sağlamayı hedefliyor. Vodafone'un global gücü sayesinde bu hizmeti rahatlıkla sunabiliyoruz'' diye konuştu.
Akıllı ücretlendirme
Gökhan Öğüt, yeni tarifeyle müşteriden sadece kullanım yaptığı günlerin ücretinin alınacağını belirterek, ''Yurt dışında bulunduğunuz gün kullanımınızın ücretini ödersiniz, aksi halde kullanmadınız, telefona dokunmadınız diyelim, bu durumda sistem bunu algılayacak ve ücret ödemeyeceksiniz'' dedi.
Müşteri memnuniyetini hedeflediklerini ve en çok tercih edilen ve tavsiye edilen operatör olmayı istediklerini dile getiren Öğüt, ''Mobil iletişim teknolojileri alanında sunduğumuz tüm çözümlerde abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına odaklanıyoruz. Global gücümüzle 2010 yılında, Türkiye'de bir ilke imza atarak Kırmızı Pasaport'u hayata geçirmiştik. Bu çatı altında sunduğumuz avantajlar sayesinde, abonelerimize bir yurt dışı seyahatinde 10 bin liraya varan tutarlarda tasarruf ettirdiğimiz örneklerle karşılaştık. Öyle ki abonelerimiz iletişim masraflarından sağladıkları tasarrufla uçak biletlerini ya da konaklamalarını bile karşılayabilirler. Yurt dışında sesli arama kullanımında ciddi bir artış meydana geldi. Kırmızı Pasaport ile yurt dışına çıkan abonelerimiz yaklaşık 2 kat daha fazla arama yaptılar'' dişe konuştu.
Öğüt, şimdi, ''Her Şey Dahil Vodafone Pasaport'' seçeneğini hayata geçirdiklerini ve bu hizmeti daha da ileriye götürdüklerini ifade ederek, internet günlük yaşantının vazgeçilmezlerinden biri olarak yerini sağlamlaştırdıkça, mobil internet kullanımının ve veri aktarımının da yurt dışı iletişim masraflarının bir parçası haline geldiğini anlattı.
''Yurt dışında her anlamda özgür iletişim devrini başlattık''
''Her Şey Dahil Pasaport'' ile abonelere yurt dışında internet kullanımı da dahil tüm iletişim ihtiyaçlarını kendi tarifeleri üzerinden karşılama imkanı sunduklarına işaret eden Öğüt, müşterilere ''benzersiz bir deneyim yaşatma'' kararlılıklarının en yeni ifadesi olan ''Her Şey Dahil Vodafone Pasaport'' ile aboneler için yurt dışında her anlamda özgür iletişim devrini başlatmış olmaktan memnuniyet duyduklarını anlattı.
Bu arada toplantıda verilen bilgilere göre, ''Her şey Dahil Vodafone Pasaport'' ile Vodafone'lular, yurt dışında günlük 9,90 liraya Türkiye tarifelerindeki her yöne dakikaları, SMS ve günlük 25 megabayta kadar mobil interneti kullanabilecek. Kullanıcıların tarifesinin üstüne çıkan dakika, SMS ve data kullanımında da ücretlendirme yurt içi fiyatlar üzerinden yapılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)