E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsa çetesinin 3 hissesi---

Borsa çetesinin 3 hissesi

Borsa çetesinin 3 hissesi
10 Ağustos 2011 - 13:00 borsagundem.com

Kemer Country Çetesi olarak bilinen grubun üç hissede yatırımcılara yeni tuzaklar hazırladığı konuşuluyor

Denizli Cam, Datagate Bilgisayar, Kalkınma Bankası, Emek Elektrik, Gediz İplik, Desa gibi hisselerin ortak hikayesi hızlı yükseldikten sonra sert bir şekilde aşağı gelmesi. Söz konusu hisselerde o kadar hızlı fiyat hareketleri yaşandı ki, birkaç günde bile binlerce mağdur ordusu oluştu. Ardından bu hisselerde Kemer Country Çetesi olarak bilinen isimlerin işlem yaptığı borsa kulislerinde dile getirildi.
ÇOK TEHLİKELİLER
Mecnur’dan bile daha tehlikeli oldukları söylenen grubun ismi şimdi Uşak Seramik, Avrasya GMYO ve Berkosan ile anılıyor. Uşak Seramik hisselerinde ‘Keriz Silkeleme’ operasyonunda gözaltına alınan bir oyuncunun da işlem yaptığı söyleniyor. Uşak Seramik hisseleri çok kısa denilecek bir sürede 1.9 liradan 8 liraya kadar yükseldi. Berkosan da aynı şekilde; 7 ay önce 1.85 liradan halka arz edilen hisseler bugün yaklaşık 6 lira seviyesinde (Bölünmemiş haliyle yaklaşık fiyatı). Şirket yüzde 50 bedelli sermaye artırımı yaptı ve bugünkü piyasa fiyatı 3.66 lira. Son günlerde çevresindekilere Avrasya GMYO hissesi almaya başladıklarını söyleyen Kemer Country Çetesi üyelerinin ısrarla Galip Öztürk ile birlikte oldukları mesajını vermeye çalıştıkları borsa kulislerinde konuşuluyor.
ÖNEMLİ İDDİALAR
Oldukça organize çalıştığı dile getirilen çeteyle ilgili iddialar şöyle:
“Önce hisseler düşük fiyattan toplanıyor. Sonra fiyat 3-4 kat artırıldıktan sonra dealerlar ve çevrelerinde Borsa yatırımcılarına toplu olarak pazarlanıyor. Hisseler satıldıktan sonra başlayan sert düşüşte tüm çete üyeleri kendilerinin de büyük paralar kaybettiğini ve mağdur olduklarını söylüyor. Hatta zaman zaman patrona ya da hisse aldıkları büyük oyuncuların üzerlerin atıyor. Bu şekilde Anadolu’nun birçok ilinde onlarca Kemer Conutry Çetesi mağduru olduğu söyleniyor. Çetenin Yahudi üyesinin kız kardeşi ise İsviçre’de ve oradan işlem yapıyor. Hisseler yukarı çekildikten sonra İsviçre’deki kişi yabancı fon alım yapıyormuş havası estiriyor ve yabancı alım geldi diye büyük yatırımcılar da gözlerini kapatarak bu hisseleri alıyor.” Tüm iddialar bunlarla da sınırlı değil…
Gediz İplik, Datagate, Kalkınma Bankası, Denizli Cam ve Desa hisselerinin incelenmesi halinde çeteyle ilgili çok önemli ipuçlarına ulaşılacağı ifade ediliyor. Biz de Borsagundem olarak Uşak Seramik, Berkosan ve Avrasya GMYO hisselerini yakından takip ediyoruz….

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ayhan10 Ağustos 2011 14:52

    comdoya ne demeli , bazen alış ve satış arasında o kadar fiyat farkı oluyor ki bilgisayar mı kilitlendi sanıyorum , burda kim var acaba

  • selim10 Ağustos 2011 14:12

    sakın bunlar netaşda da olmasın.

  • ky10 Ağustos 2011 14:11

    hayırdır senelerdir mübarek kardeşlere suç atıyodunuz şimdide kemer countrycileremi? mübarekler sus payını verdiği belli kemercilerde kolay kolay para vermez.

  • Erol Al10 Ağustos 2011 13:58

    Gerçekten de Katmerciler'de ne oluyor?

  • malatya10 Ağustos 2011 13:58

    malatya daki kabzımal nasıl mal pazarlıyor, bilgi sahibi olmak istiyoruz

  • mehmet güneş10 Ağustos 2011 13:44

    yapıkrdifinas al ve bekle bilanço süper fiyat kazançoranı çok düşük

  • zeki siir10 Ağustos 2011 13:29

    sayın editor Kemer Conutry Çetesi yanlarında murat diye kel yasaklı borsacı var oda pazarlama yapıyor erkan diye bunlarda asker kacakları ve sahte kimlikler geziyorlar gelelim sayın editor şu an YENİ HİSSE Kemer Conutry Çetesi ablası aldıhı para karşilinda yapancı fonlara cızdirdihi HİSSE ADI KATMARCİLER ARAÇ USTU EKİPMANLARI BAKIN TAKASAAAAAA

  • küçük yatırımcı10 Ağustos 2011 13:17

    avrasya gmyo mu alalım ?

  • eric10 Ağustos 2011 13:16

    erico da da idgyo yu 8 kat yükselten a.v.serin ile arma portföy ortak çalışıyor. o konuda da bilgi sahibi olmak istiyoruz.