E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa Gündem sabah yazdı, Borsa İstanbul akşam açıkladı ---

Borsa Gündem sabah yazdı, Borsa İstanbul akşam açıkladı

Borsa Gündem sabah yazdı, Borsa İstanbul akşam açıkladı
20 Temmuz 2016 - 07:09 borsagundem.com

Borsagundem.com’un dün sabah yayınladığı “Borsa dev operasyon” haberindeki görevden almalar Borsa İstanbul tarafından akşam yayınlanan basın duyurusuyla açıklandı.

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye’nin en çok izlenen, güçlü, cesur ve rakipsiz borsa portalı Borsagundem.com, habercilikteki liderliğini dün bir kez daha gözler önüne serdi.

Borsa İstanbul’da Himmet Karadağ’ın Yönetim Kurulu Başkanı, Osman Saraç’ın Genel Müdür seçilmesinin ardından, yeni yönetimle birlikte Kurum’da esmeye başlayan ‘değişim rüzgârı’nda, aralarında Hüseyin Zafer, Adnan Metin, Ali Şir Yardım ve İltem Dokurlar’ın bulunduğu 4 üst düzey yöneticinin gönderildiğini ilk yazan Borsagundem.com, dün sabah da ‘15 Temmuz operasyonu’nu duyurdu. Gözlerini heyecanla piyasalara diken yatırımcı dünyası, güne borsagundem.com’un “Borsada dev operasyon… 40 kişi görevden alındı” manşetiyle başladı.

15 Temmuz akşamında Türk demokrasisi ve hukukuna yönelik darbe girişiminin ardından  Başbakanlık’tan bakanlıklara, MİT’ten YÖK’e, Diyanet’ten EPDK’ya büyük bir ‘temizlik harekatı’nın başlandığı ve kamuda görevden alınanların 50 bin kişiye ulaştığı bir süreçte, Borsagundem.com’un ‘flaş haberi’ borsadaki görevden el çektirmeler gün boyu en çok okunan ve sermaye piyasalarında en çok konuşulan haber oldu. Haberimiz, akşam saatlerinde Kurum’dan yapılan açıklamayla doğrulandı. Bir farkla, Kurum’dan gönderilenlerin sayısı 40 değil, 51 olarak belirtildi.

Borsagundem.com’un önemli haberi yayına girdiği saat 10.00, Borsa İstanbul basın duyurusunun yazı işlerine ulaştığı saat ise 19.00. Yani sermaye piyasalarının gündemine damgasını vuran ‘15 Temmuz operasyonu’ manşetimiz, Kurum tarafından 9 saat sonra açıklanmış oldu.

Borsa İstanbul'da dev operasyon!

ÜÇ GENEL MÜDÜR YARDIMCISININ İSMİ DE ‘ÜST YÖNETİM’DEN ÇIKARILDI

Borsagundem.com’un 2 Temmuz 2016’da yayımladığı “Borsa İstanbul zirvesinde hareketli saatler” manşetinde “Nisan ayında başlatılan üst düzey değişimde sıcak gelişme… Üç Genel Müdür Yardımcısı Dr. Aydın Seyman, Doç. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz ve Dr. Çetin Ali Dönmez, yeni yönetimle bayramdan sonra masaya oturacak” ifadesi yer almıştı. Geçtiğimiz hafta yeni yönetimle üst düzey yöneticiler arasında herhangi bir görüşme yapıldığına dair bir bilgi konuşulmazken, dün sabah gerçekleştirilen görevden almalarla birlikte, Borsa İstanbul’un resmi internet sitesindeki ‘Üst Yönetim’ bölümünden Dr. Aydın Seyman, Doç. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz ve Dr. Çetin Ali Dönmez’in isminin çıkarılmış olması dikkat çekti.

Borsa İstanbul'dan görevden alma açıklaması

 Borsa İstanbul zirvesinde hareketli saatler

 Borsa İstanbul: Bizi de işgal etmek istediler

 Borsa İstanbul’da değişim başladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)