E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsa Koçu 3 ay önce uyarmıştı ---

Borsa Koçu 3 ay önce uyarmıştı

Borsa Koçu 3 ay önce uyarmıştı
04 Aralık 2012 - 08:29 borsagundem.com

Ne dediyse o... SPYD Başkanı Ünver, Kombassan’da canı yanan yatırımcıların göremediğini o gün gördü

Kombassan Holding halka arz oldu, 5 gün içinde 1500’ü aşkın ortak, ellerindeki payların borsada satışa konu edilebilmesi için MKK’ya başvurdu. Bugün Borsagündem com'un manşetten duyurduğu bu önemli gelişmeyi, borsagundem.com yazarı, SPYD Başkanı Arif Ünver, Ağustos ayında yazmıştı.
Hisse senedi alarak şirkete ortak olan Kombassancılar'a (ve Yimpaş)  seslenen Arif Ünver “Ortağı olduğunuz firmaların, İMKB’ye kote olarak, Sermaye Piyasası Kurulu’nun denetimine ve gözetimine girmesi, amacı siz yatırımcıları korumak ve aynı zamanda ortaklık haklarınızın sağlıklı bir biçim de işlemesinin teminatı olmasından dolayı fevkalade lehinize bir durumdur… Artık halka açıklığı resmiyete dökülmüş ve denetime alınmış bir firmanın ortağı olarak muhatap  bulabileceksiniz… Dolayısıyla geçmiş yıl zararlarınızı telafi etmenin yolunu açabilirsiniz” diye yazmıştı.
Bugün yaşanan gelişmeler de gösteriyor ki, Kombassan ortakları 17 TL olarak beklenirken 8.50 TL’den işleme açılan, 6.70 TL’ye kadar düşen ve gün içinde 11 TL’yi gören hisselerini satmak için MKK’ya koştu. Yani Arif Ünver'in 3 ay önce söylediği gibi, İMKB'ye kote olan Kombassan SPK denetimine girdi, ortaklara da zararı telafi etmenin yolu açılmış oldu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KOMBASSANCILARDANIM06 Aralık 2012 16:06

    ZARAR TELAFİSİ DEDİĞİNİZ 60 TL MALİYETLİ BİR HİSSENİN 10 TL YE SATILMASI MI? KOMBASSANIN NE KADAR PARA TOPLADIĞINI BU PARANIN NEREYE GİTTİĞİNİ BİLİYORMUSUNUZ.ORTADA HİSSE BAŞI 50 TL YOK BORSA DIŞI SPEKÜLATÖRLERMİŞ BUNLAR.....

  • hure wanabe04 Aralık 2012 17:36

    arif bey websitenizi (spyd) aktif hale getirin artık oradan takip edelim. tüm bilgiler yazılar video v.s. derli toplu bir yerde bulunsun. lütfen dikkate alın. sizi kovalamaktan yorulduk.

  • BORSA KOCUNA04 Aralık 2012 11:52

    NETAS BIR YAZ ABI PERISAN ETTI BIZI ACIGA SATIŞLAR SAHTEKARLIKLARI YAZRMISIN

  • BORSA KOCUNA04 Aralık 2012 11:48

    NETAS BIR YAZ ABI PERISAN ETTI BIZI ACIGA SATIŞLAR

  • 04 Aralık 2012 10:17

    geçen pazartesi çift taban ve salı çift taban yiyip 5,56 gördü,ogünden bu yanada hergün tavan tavan,17 tl fiyat biçilen kağıt bu kadar niye düşer,şimdide 12,90 bugün,herhalde 17 ye gidecek,

  • PL04 Aralık 2012 01:13

    adamlar cnbc-e ye katıldıklarında bunu dile getirdiler... bu bir halka arz değildir imkb de kotasyonun amacı budur diye... ama bunu duya duya ve son zamanlardaki halka arzları göre göre insanlların savuna savuna alması bana saçma geliyor