E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsa operasyonunda flaş gelişme---

Borsa operasyonunda flaş gelişme

Borsa operasyonunda flaş gelişme
05 Temmuz 2011 - 13:54 borsagundem.com

Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, Borsa Operasyonu kapsamında ifade vermek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube'de

Borsada manipülasyon yapıldığı iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından Faruk Süren, ifadesine başvurulmak üzere emniyete geldi.
Soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gelen Süren, şike soruşturması nedeniyle bekleyen basın mensuplarının soruları üzerine, "Arkadaşlar benim şike olayıyla ilgim yok. Başka bir konuyla ilgili geldim" dedi.
Süren’in, Borsada manipülasyon yapıldığı iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında ifadesine başvurulmak üzere daha önceden emniyete çağrıldığı öğrenildi.
"ÜLKE VE FUTBOL İÇİN ZOR SÜREÇ"
Borsada manipülasyon soruşturması kapsamında ifade vermeye gelen Galatasaray eski başkanı Faruk Süren emniyetten ayrıldı. Süren "neden ifade vermeye geldiniz" şeklindeki bir soruya "Borsayla ilgili bilgimize müracaat ettiler. Biz de bilgi verdik" dedi. Süren, şike operasyonu ile ilgili bir soruya ise, "Konuyu yargı inceliyor. Yorum yapmayayım. Ülke ve futbol için zor bir süreç" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)