E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBorsada endeks dışı hisse önerileri---

Borsada endeks dışı hisse önerileri

Borsada endeks dışı hisse önerileri
01 Temmuz 2014 - 09:07 borsagundem.com

''Sıkışık süreçte bant kırılana dek endeks dışı hisse senetlerine yönelmek yatırım açısından daha faydalı olacak''

Ziraat Yatırım Menkul Değerler tarafından hazırlanan günlük bülten:

""SABAH STRATEJİSİ" 
   
Borsa İstanbul'da iki haftalık süreçte yatay seyir korunmakta ve hareket aralığı %3,30 aralığında hareket etmekte. Aynı zamanda bu sürecin oldukça hacimsiz geçmesi yön konusunda tahmin sürecini zorlaştırmakta. Ancak bu süreçte uluslararası yatırımcıların yurt içi pozisyonlarını yavaş bir eğilimle de olsa kapattıkları gözlemlenmekte. ETF tarafında dünkü harekete nazaran kısmi bir düşüş gerçekleşirken, Ülke risk primi yatay hareket etmekte. Özetle ana destek seviyesinin kırılmadığı taktirde (77,400) pozisyonların korunması ancak yeni pozisyon girişinin yapılmaması önerilmekte.

Diğer taraftan bu sıkışık süreçte bant kırılana dek endeks dışı hisse senetlerine yönelmek yatırım açısından daha faydalı olacaktır. Ülke ekonomisi tarafında net bir olumsuzluk görülmezken, verilerin 'gri' bölgede olduğu ve öngörü alanı içerisinde hareket ettiği söylenebilir. Irak tarafındaki gelişmelerin petrol fiyatlarına etkisi geçme eğiliminde iken, gün içinde yurt içinde Cumhurbaşkanlığı süreci ve dünya PMI İmalat endeksleri takip edilecektir. Açılışta yatay eğilimin devam edeceği ve satış baskısının yaşanacağı beklenmekte.''
ZİRAAT YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)