E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBORSADA IŞIKLAR SÖNMESİN!!!---

BORSADA IŞIKLAR SÖNMESİN!!!

BORSADA IŞIKLAR SÖNMESİN!!!
21 Ocak 2010 - 15:42 borsagundem.com

Son yılların modası, “haber gönder hisse sat” mekanizması borsada işlemeye devam ediyor. Bunun son örneği Işıklar Ambalaj’da yaşandı. Önce hisse fiyatları 1 liradan 3 liraya yükseltildi ardından haber bombardımanı başladı.

Işıklar Ambalaj hisselerinde son günlerde yaşananlar, “Aman borsada ışıklar sönmesin” dedirtiyor. Son yıllarda kullanılan haber gönder hisseyi yükselt ardından hisse sat mekanizması burada da işliyor. Belirli bir periyoda şirketle ilgili olumlu haberler gönderildi borsaya son olarak “yatırım holdinge dönüşüyor” haberi geldi ardından Cemaş Döküm’ün halka arzı gündeme geldi. Bu arada da hisseler 1 liradan 3 lira seviyesine kadar yükseldi. Ardından Işıklar Yapı 3 milyon 631 bin lot hisseyi 2.44 lira ile 2.56 lira arasında bir fiyattan borsada sattı. Neredeyse şirketin yüzde 5'ini bir günde satıldı. Işıklar yapını elindeki hisse oranı yüzde 27 seviyesine geriledi. “O kadar önemli gelişmeler varken, şirket yeni bir halka arza hazırlanırken bu satış neden geldi?” Sorusu yatırımcıları kafasını kurcalıyor. Aman dikkat, borsada ışıklar sönmesin!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)