E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsada kaybediyorlar---

Borsada kaybediyorlar

Borsada kaybediyorlar
16 Mayıs 2011 - 10:09 borsagundem.com

Şampiyonluk yarışında son haftaya aynı puanla giren Fenerbahçe ve Trabzonspor hisselerinde sert satışlar geldi

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Ankaragücü'nü Alex'in 5 golle yıldızlaştığı mücadelede 6-0'lık skorla mağlup ederek ligde son haftaya girilirken zirvedeki yerini korudu. 
Trabzonspor ise Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenerek, Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü 6-0 mağlup ettiği haftada şampiyonluk yarışını son haftaya uzattı.  /_np/4984/13444984.jpg

Şampiyonluk yarışında iki takım da yeşil sahalarda başarısını sürdürürken borsada tam tersi bir tablo yaşandı. Hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor hisselerinde sert düşüşler yaşanıyor.  Geçtiğimiz haftalarda gelen galibiyetlerle 105 lira seviyesine kadar yükselen Fenerbahçe hisseleri bugün ilk seansın başlarında yüzde 2.5'ea yakın düşüşle 92.50 liraya geriledi. 
Nisan ayı başından bu yana geri çekilme eğiliminde olan Trabzonspor hisseleri ise bugün yüzde 7 gibi önemli bir oranda düşüşle 17.95 lirayı gördü.  
Şampiyonluk yarışı son haftaya kalırken, Trabzonspor'un şampiyon olamayacağı beklentisinin hisseler üzerinde etkili olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe hisselerinde ise beklentinin önemli oranda gerçekleşmesi nedeniyle kar satışlarının yaşandığı öne sürülüyor. Ancak şampiyonluk yarışı bu hafta sonu yapılacak maçların son düdüğünei kadar devam edecek. 
BORSAGUNDEM.COM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)