E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsada neden alım yapılmalı?---

Borsada neden alım yapılmalı?

Borsada neden alım yapılmalı?
18 Haziran 2015 - 13:54 borsagundem.com

Yunanistan endişesi nedeniyle Avrupa borsaları teknik açıdan uygun hale geldi

Bir borsa uzmanı, şu anda Avrupa borsalarında bir Yunanistan belirsizliğinin hüküm sürdüğünü, ancak bunun aslında teknik bir alım fırsatı doğurduğuna işaret etti.
CNBC kanalına konuşan teknik analist Rich Ross, Yunanistan’ın Euro Bölgesi’nden çıkması durumunda, yaşanacak düşüşlerden bir teknik alım fırsatı doğacağını söyledi.
Ross, benzer bir durumun Ocak ayında Avrupa Merkez Bankası parasal genişleme paketi açıklamadan önce yaşandığını, yine dip seviyelerden yapılan alımlarla yatırımcıların yüzde 23’e yakın kar ettiğini ifade etti.
Ross, “Uzun vadede Avrupa’da güzel fırsatlar” gördüklerini de sözlerine ekledi.
video##1671##player

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kardeşim18 Haziran 2015 18:54

    Bu ülkede akp dışında demokrasiyi tekrar inşa edecek üç parti var bunlar başta yolsuzluklari ve hırsızlık lara son verecek kamuda lüks harcamanin önüne geçecek iste o zaman kimse ülkeyi karıştırmacak bu yorum hakan2772 adlı yorumcuya

  • hakan277218 Haziran 2015 15:32

    Borsada önce alım yaptırıyorlar sonrada satıp milyar dolarlar dışa üst akılların cebine.Sonra da ülkeleri karıştırmak için o paralara emperyallere uşaklık edecek yerli uşaklarla devleti karıştır ve yönet oh ne güzel bizim gibi akılsızlarda ne zannediyoruz anlamıyorum.Hadi ak parti yıkıldı kur hükümet kim kuracak