E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsada nikah hazırlığı ---

Borsada nikah hazırlığı

Borsada nikah hazırlığı
29 Mayıs 2013 - 07:23 borsagundem.com

BİST töreninde verilen söz tutuldu... Başbakan, borsacıların yuvasını yapıyor... Broker çift Haziran’da evleniyor

BORSAGUNDEM.COM
Türkiye’yi 2023’e taşıyacak, İstanbul’u dünyanın en önemli 10 finans merkezinden biri yapacak kurumların en önemlilerinden biri olarak üstlendiği büyük misyonla faaliyete başlayan Borsa İstanbul’un gong töreni, bilindiği gibi sürpriz bir diyaloğa sahne olmuştu. Tarihi törene katılan ve konuşmaların ardından borsa çalışanlarıyla sohbet eden Başbakan Erdoğan, nişanlı olduklarını öğrendiği brokerlar Nilgün Yılmaz ve Namık Kemal Aydın’a evlendirme sözü vermişti. Genç kızın annesiyle de telefonda konuşan Erdoğan, ''Senin kız nişanlı değil mi? Neden hala bekliyor? Evlilik hayırdır. Evlendiği anda bereket artar. Birbirlerine de yakışmışlar. Nikahı kıymak suretiyle bu işi bitirmek lazım'' demişti. Bunun üzerine Nilgün Yılmaz, Başbakan’a ''Nikah şahidimiz olur musunuz?'' diye sorunca Erdoğan da ''Ben nikah şahidi olacağım, tarihi belirleyelim'' diye karşılık vermişti.
Damat adayı Aydın, 3 ay içinde nikah kıyacaklarının sözünü vererek, mütevazi bir düğün yapmak istediklerini dile getirince de Başbakan Erdoğan, ''İstersen evinde yap nikahı, ben yine gelirim. İlla düğün salonu şart değil. Düğün salonunda olsun diye düşünüyorsan burada Rifat Baba var. Rifat Baba’ya yıkarız bu işi'' diye espri yapmıştı. İşte aslında espri gibi görünen ancak içinde gerçekleri barındıran o söz yerine geldi.
Nilgün Yılmaz ve Namık Kemal Aydın 8 Haziran’da evleniyor. Nikahın adresi Yıldız Parkı Çadır Köşkü. Mutlu günde çiftin şahitliklerini Başbakan Erdoğan ve Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan yapacak, nikahı ise Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)