E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBorsa'da yatay başlangıç---

Borsa'da yatay başlangıç

Borsa'da yatay başlangıç
13 Temmuz 2016 - 09:04 borsagundem.com

Yatırım Finansman; "yeni pozisyonların açılması konusunda daha temkinli olunması gerektiği kanaatindeyiz"

Dün artan islem hacmi ile güçlü alıcılı bir seyir izleyen BİST 100 endeksi %2.41 oranında yükselis ile 81.141'den kapandı.

Bankacılık endeksi önderliğinde yasanan yükselis ile kısa vadeli önemli dirençlerin hacim artısı ile birlikte kırılmasını olumlu bulduğumuz endekste son 2 islem gününde etkili olan hızlı hareket sonrasında kâr satısları olasılığının güçleniyor. Bu nedenle yeni pozisyonların açılması konusunda daha temkinli olunması gerektiği kanaatindeyiz.

Bugüne yatay baslamasını beklediğimiz endekste 80.900'ü ilk ara destek olarak takip edeceğiz. Açılıs sonrasında bu seviyenin üzerinde kalındığı sürece mevcut pozisyonlar korunabilir ve gün içi alım yapılabilir. Ancak 80.900'ün kırılması halinde gevseme eğilimi hız kazanabileceğinden mevcut pozisyonları azaltmak yararlı olacaktır.

Endekste 80.900'ün üzerinde yükselis hareketinin devamı durumunda ise 81.900-82.100 seviyeleri ilk dirençler olarak takip edilebilir.

Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.

Günün önemli şirket haberleri - 13.07.2016

 

Şirket haberleri ve tavsiyeleri 13.07.2016

 

Borsa açılışında hafif yükseliş beklentisi

 

BİST-100'de yatay açılış beklentisi

 

Emtia ve döviz piyasasında neler bekleniyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)