E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsada yatay ve kısmi pozitif seyir---

Borsada yatay ve kısmi pozitif seyir

Borsada yatay ve kısmi pozitif seyir
23 Haziran 2014 - 09:01 borsagundem.com

Borsa İstanbul 100 endeksinde yatay açılış bekleniyor

''Borsa İstanbul haftanın son işlem gününde oldukça hacimsiz ve bankacılık endeksi öncülüğünde değer kaybetti. Uluslararası yabancı yatırım kompozisyonunda kısmi geri çekilme süreci devam ederken, Türkiye ETF'leri geri çekildi, ülke risk primi tarafında da direnç seviyelerine doğru yukarı hareket gözlemleniyor. Ancak bu gerçekleşen düzeltme hareketinin hacim anlamında sığ olması yatay trendin korunarak volatilitesi yüksek olacağı beklentisini güçlendirmekte.

Teknik açıdan ise Borsa İstanbul 100 tarafında 77,400 destek seviyesi trend için kritik öneme sahip olmakta. Güne Çin tarafında gelen PMI verileriyle başlarken pozitif yönde sürpriz yaparak 50 seviyesinin üzerine çıkması ve gelişmekte olan ülke oynaklık endeksinde ise sakin seyrin korunması gün başlangıcı için pozitif iken, endeks tarafında Para Piyasası Kurulu öncesi USD/TRY ve Irak tarafındaki gelişmeler ile ilgili Petrol'ün fiyat değişimleri endeks tarafında en çok takip edilen değişkenler olacaktır. Kısaca endeks tarafında yatay ve kısmi pozitif bir açılış beklenirken yönsüz konumunu koruyacağı, destek seviyelerinden kar al ve zarar kes seviyelerinin yakın olacağı şekilde alış yapılması önerilmekte.''
ZİRAAT YATIRIM ARAŞTIRMA

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)