E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsada zafer açık ara Kartal’ın---

Borsada zafer açık ara Kartal’ın

Borsada zafer açık ara Kartal’ın
22 Eylül 2013 - 10:04 borsagundem.com

Sezon başından bu yana Beşiktaş hisseleri yüzde 49 artarken, Galatasaray hisseleri yüzde 13.5 eridi

Dev derbi bugün… Galatasaray Real Madrid hezimetinden sonra çıkış ararken Beşiktaş borsada 182 milyon lira fark attığı Cimbom’u bir de sahada yenmenin hesaplarını yapıyor. 4 Eylül tarihinde aradaki fark, 34 milyon liraydı. Beşiktaş’ın şampiyonluğu 2008-2009 sezonundan sonra ilk kez bu kadar net dillendirilmeye başlandı. Sıradışı teknik adam Biliç ve öğrencileri Süper Lig’de oynadıkları 4 maçın 4’ünü de kazanarak liderlik koltuğunda oturuyorlar. Galatasaray ise çıkış arıyor. Real Madrid hezimetinden sonra lige asılacak Cimbom için tek parola galibiyet.
TARİHTE İLK KEZ GS’Yİ GEÇTİ
Ekonomik alandaki rekabete bakıldığında ise Beşiktaş’ın 4 Eylül’den bu yana pisaya değerinin Galatasaray’ı tarihinde ilk kez geride bıraktığını görüyoruz.
BJK'YE 100 YATIRAN 1 AYDA 49 KAZANDI
LİGİN başladığı 16 Ağustos’ta hisse değeri 1.53 lira olan Beşiktaş’ta bu rakam 2.28 TL’ye fırladı. Aradaki fark yüzde 49. Galatasaray’daki trend ise tam ters yönde. Sezon başında 30.30 TL olan hisseler bugün 26.20 TL seviyesinde. Hisselerdeki değer kaybı da yüzde 13.5.
PİYASA DEĞERİ 547 MİLYON LİRA
VODAFONE’UN desteğini arkasına alan Kartal’ın son 1 ayda imzaladığı sponsorluk anlaşmalarından elde ettiği gelir 158 milyon doları buldu. Böylece Beşiktaş, ay başında piyasa değerini 547 milyon liraya çıkararak Galatasaray’a 182 milyon liralık fark atmış oldu. Akşam

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)