E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulis'Borsadaki yatırımcıyı düşünüyorum'---

'Borsadaki yatırımcıyı düşünüyorum'

'Borsadaki yatırımcıyı düşünüyorum'
27 Eylül 2012 - 00:24 borsagundem.com

Hakimin sanık kürsüsüne çıkardığı Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, ifade verdi

70 sanıklı davada yargılanan Galip Öztürk ifade vermek için kürsüye çıktığında heyetten kendisi ile ilgili sunum yapmak istedi, hakim izin verince de hayat hikayesini anlattı: 
“Samsun Çarşamba Ayvacık Köyü’nü 13 yaşında İmam Hatip 2. sınıftan terkedip İstanbul’a geldim. Ticarete atıldım. Aile durumumuz müsait değildi, para kazanmalıydım, gereğini yaptım. İlk patronluğum İstanbul Anadolu Otogarı’nda çay ocağı kiralayarak başladı. Hayatımı ticarete, insanlığa ve iyiliğe adadım. İşlerim iyi gitti, asker dönüşü otogarda daha büyük kafeterya işlettim. Hergün 20 bin çay sattım çok iyi kazandım. İşlerimi büyütmek için de birkaç yazıhane kiraladıktan sonra şirket kurma kararı aldım. 
Star Turizm isminde otobüs şirketi kurdum. 1992 yılında Hüseyin Aydemir’le tanıştım. O kişi dünyada yeni çıkan otobüsleri Türkiye’ye getireceğini söyleyince işbirliği yapmanın yollarını aradım. Aynı yıl Star’ın yüzde 50 hissesini ona satarak ortaklık kurdum. Ancak daha sonra ortak olduğum kişinin Hüseyin Aydemir değil, Hurşid Yavaş olduğunu anladım. Midem bulandı. Onun uyuşturucu işine karıştığını biliyordum. Ortaklıktan ayrılma yollarını aradım. 3 ay sonra Aydemir’e bu ortaklık sürmez dedim. Sattığım hisseleri 5 milyar TL o zaman 1.5 milyon mark karşılığı almak istedim. Fakat onlar bana 5.5 milyar TL verelim diğer hisseleri sen bize devret dediler, sattım ve ilişkimi bitirdim.
20 yıldır bu şahsı görmüyorum, hiçbir ilişkim yok. 
PKK'YA DESTEK VERDİĞİM İDDİA EDİLDİ
Daha sonra Metro Turizm’i kurdum. O zaman terör vardı. Güneydoğu’ya seyahat sıkıntısı vardı. Oralara gidecek cesarette şoför sıkıntısı vardı. Her şeyi göze alıp o bölgeye seyahat edecek ağları oluşturup 300 ortaklı yeni bir firma kurdum. Polis beni PKK’ya destek suçlamasıyla takibe aldı. PKK parasıyla bu işi kurduğumu söyleyenler oldu. Pasaport işlemi için emniyete gittiğimde pasaportuma el kondu. 5 yıl yurtdışına çıkış yasağı getirildi. Sanki bu şirketi bana Yavaş satmış gibi hissettiriliyordu. Yavaş İtalya’da tutukluydu. Ailesi bana geldi, sıkıntı içindeydiler, otobüsleri çürümüştü, 800 bin marklık bir senede imza attım. Erenköy’de eşine ait bir daire aldım. Kadına acıdığım için yardım etmek istedim.
Bu arada Yavaş, İtalya’dan bana mektup yazdı. Sanki ilişkimiz varmış gibi bir hava yaratıldı. Ben de daireyi sattım, otobüsü sattım, tüm ilişkimi bitirdim. Polis yıllardır beni, Hurşid Yavaş’la ilişkimi araştırmaya başladı. Hurşid Yavaş’la ilgili 20 yıldır takipteyim. Kara para ve uyuşturucu suçlarıyla suçlandım. Hakime 'ispat olursa tüm mal varlığımı bağışlarım' dedim. Nitekim beraat ettim. Yavaş Türkiye’ye geldiğinde polis ikimiz arasında çatışma çıkacağını düşünerek bizi takibe almış. Aramızda husumet yok. O yüzden de çatışma olmadı.
Organize suçlara alınıp kendisine benimle ilgili uyuşturucu kaçakçılığı suçlaması halinde bazı imtiyazlar sağlanacağı söylenmiş, sözleşme imzalatılmış. Ben bu insanı tanımıyorum, bu insanla bir ilgim yok. Avukatıyla konuştum. Bu konuda tanıklık yapacak, istenirse gelip anlatabilir. 16 yıldır devam eden, hayatımda hiç tanımadığım bir insanın ölümüyle yargılanıyorum. 
ORTAKLARIM ZARAR GÖRÜYOR
Metro Turizm 20 binden fazla işiye istihdam sağlıyor. Suç örgütleriyle ilişkimiz yok. Aksine karşıyız, uzak duruyoruz. Her yıl 1500-2000 öğrenciye burs veriyoruz ancak arkadaşlar korkudan bursu kesmişler. Şirketlerimin hisselerinin yarıdan fazlası halka açık. Ortaklarım var. Onlar zarar görüyor. Onların bu zararını nasıl telafi edeceğim, onu düşünüyorum."
Hakim, Danıştay Genel Sekreteri'ne menfaat sağlandığı iddiasını yöneltmesi üzerine Öztürk, o kişinin uzaktan bir akrabasının kendi şirketinde çalıştığını söyledi. Öztürk, Rekabet Kurumu’nun kendilerine kestiği 2.5 milyon TL’lik cezanın iptali için yasal yolların arandığını belirtti. Danıştay Genel Sekreteri’ni tanımadığını anlatan Öztürk, cezayı haksız bulduklarını ama buna rağmen 2.5 milyon TL cezayı ödediklerini söyledi.
"Cumhuriyet Savcısı Mustafa Erdemir'e her ay 1500 TL gönderildiği" iddiasının sorulması üzerine Galip Öztürk, ”Bu parayı ödeyen şirketin Avrasya Terminal İşletmesi olduğunu biliyorum. Ben bu şirkette söz sahibi değilim, hissedarım. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şıkkal bu kişiyi tanıyormuş. Ben para ödeme talimatı vermedim“ dedi.
"NAMUSU, ŞEREFİ KARIŞTIRMA GALİP"
Sorgulamada sıra Beykoz Belediyesi’ndeki rüşvet iddialarına geldiğinde hakim, “Ali Rıza Tekin’in ‘Ben bu parayı aldım ama Yüksel Baki’ye verdim’ dediği iddia ediliyor” demesi üzerine Galip Öztürk ‘Namusum, şerefim üzerine yemin ederim’ diye konuşmaya başlayınca hakim ‘Namus ve şerefini karıştırma Galip’ diye sözünü kesti.
Galip Öztürk “Beykoz Belediyesi sınırları içerisinde inşaat yaptık. Süresinden 7 ay önce bitirdik. Bir an evvel binaya girmek istiyorduk ama sürekli engellediler, itfaiye raporu istediler ama benden rüşvet istenmedi. İstenseydi savcıya gidip suç duyurusunda bulunurdum. Belediyeden arkadaşlar 50 bin TL bağış istediler. Ali Rıza Tekin’i tanımam, Yüksel Baki’yi tanırım. Baki’yle telefonda bir tartışmamız oldu ama tehdit aşamasına gelmedi. Bu konu burada kapandı. Rüşvet vermedim, parayı bağış verdim. Spor kulübüne bağış olacaktı, makbuz getireceklerdi. Zaten bizden alınan ruhsat parası yüksek olduğundan dava açtık, mahkeme kararıyla 60 bin TL geri aldık. Daha sonra itfaiyenin istediği 25 bin TL ile ilgili avukata talimat verdim. Araştırıldı, böyle bir paranın gerekmediği ortaya çıktı. Sonra para vermeden ruhsatı aldık. Tek amacımız bir an önce inşaata taşınmaktı" dedi.
Samsun’a giderken polis memurunun tehdit edilmesiyle ilgili olarak hakimin yönelttiği iddialar üzerine Öztürk şöyle konuştu: “Arabamı durdurdular, kimlikler istendi. Benim Galip Öztürk olduğumu öğrenen başka bir arabada olan polis yanıma geldi, ‘Galip in aşağı’ dedi, ben de böyle hitap edemeyeceğini söyledim. Suç duyurusu yapacağımı belirttim, benden özür diledi. Samsun Valisi ile bir organizasyon sırasında bir araya gelince olayı kendisine aktardım. Konu bundan ibarettir.”
Galip Öztürk, hakimin Beykoz’da arsası olan Habib Zengin’in tehdit edilmesiyle ilgili olarak kendisine yönelttiği soru üzerine, "Bu kişiyi şu an görsem tanımam. Yıllar önce ortak bir tapuya sahiptik. Bana arsasını satmak istedi. 10 kat fiyat söyledi. Yarısını ver ben kendi arsamı sana vereyim dedim. Tehdit yok" diye konuştu. 
CAFER USTA ET LOKANTASI
Cafer Usta isimli et lokantasının gasp edilerek kasalarına el konulması iddialarını yanıtlayan Öztürk şunları anlattı: "Bolu’da meşhur olan İsmail’in Yeri Et Lokantası’nın rakibi olan Cafer Usta, Hendek çevresinde restoran açmak isteyince bize bunu ilettiler. Bizde ölen Cafer Usta’nın yerine işin başına geçen oğluna yardımcı olduk. Önemli bir restoranın bizim işletmelerimiz içinde olmasını istiyorduk. Cafer Usta ile Mepet şirketi arasında sözleşme yaptık. Cafer Usta’nın oğlu Savaş’la tanıştık. Sıkıntıda olduklarını söylediler, Bolu’daki binaya 200 bin dolar verdik. İşlerin bozulduğunu öğrendik, bizimle sözleşmesi olan yeri 1 milyon 600 bin TL’ye devraldık. İşletmesini yine onlar yaptılar. Benim buraya el koyduğum iddiaları doğru değildir. Benim bu işlere zamanım yok. Metro Holding’in 1100 acentası var. Benim işi başımdan aşkın."
Ayvacık Belediyesi’nin ihaleye fesat karıştırma iddialarının sorulması üzerine Galip Öztürk, şunları söyledi: "Burası benim doğup büyüdüğüm yer, belediye başkanı benden rica etti. Köyden şehire taşımacılık yapılacaktı, otobüslerin yenilenmesini istediler. Ben de yardım için kabul ettim. Gelir, rant, kazanç söz konusu değil. Tamamen yardım amacıyla yaptık. İhale sembolik rakamlarla yapıldı. Belediyeye ilk kurulduğu günden bu yana yardım ediyorum, bağış yapıyorum. Gönderilen paralar bu maksatla gönderilmiştir. Ortada büyük bir rant olmadığı için bunların hayır amacıyla yapıldığı görünmektedir."
İHALEYLE İLGİM YOK
Hakimin, "Cinayetle ilgili olarak azmettiriciye yıllardır para veriyormuşsun" demesi üzerine Öztürk, “Ben 16 yıl önce olan bir olaydan dolayı yargılanıyorum. Davam devam ediyor. Sahte mektupla ilgili bir konu. İki sahte mektup daha yollandı. Yargılandım, beraat ettim. Bundan da beraat edeceğime inanıyorum” dedi.
Harem Otogarı ihalesine fesat karıştırma iddialarını da yalanlayan Öztürk, "Bu ihaleye de hiçbir söz hakkım olmayan Avrasya Terminal İşletmeleri katıldı. İhaleyle benim ilgim yok. İhalenin kamu yararına dair olduğuna ilişkin mahkeme kararı var" diye konuştu. 
Daha sonra baskınlar neticesinde suç örgütüne üye olduğu iddia edilen kişilerin evlerinde çok sayıda silah ve mermi bulunduğu sorulması üzerine Öztürk “Bilgim yok, kişilerin çoğu ruhsatlı silah sahibi. Ben 5 yıldır silah taşımıyorum. Ruhsatlı silahımı başkasına devrettim. Silahlarla mermilerle hiçbir ilgim yok” dedi.
Öztürk, sorgulamanın sonunda hiçbir suçlamayı kabul etmediğini, beraatini istediğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,58
En Yüksek: 2,63
En Düşük: 2,56
Değişim -0,77 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,36
İşlem Hacmi 10.706.389
Toplam Adet: 4.130.743
Ağırlıklı Ort.: 2,59
ETİKETLER :
YORUMLAR (46)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bakıyorumda cahiller artmış05 Aralık 2014 01:25

    borsa faiz değildir.borsa faizle bir tutulamaz.birinde 0 risk diğerinde yüksek risk var.kar zarar ortaklığı var.bunu bilmeyen arkadaşlar artık bir zahmet öğreniverin

  • peh12 Şubat 2013 23:11

    çapulcu la bu adam sonradan görme aman uzak dura

  • osman01 Ekim 2012 16:12

    demek ortakların zarar görürüyor öylemi Galip bey????utan utan 6.00 liradan elimize verdiğin avgyo hisse senetleri daha sen içeri girmeden 0.50 kuruşa düşmüştü.unutma mahkemeyi kübra asıl hesabımız seninle...sen alışmışın böyle paralar kazanmaya ama Allah yedirmedi bak gördün mü_?birde şu benim servetin dediğin para aslında kimin acaba merak ediyorum.

  • 30 Eylül 2012 21:26

    Allah'ımmmmmmmmm sen nelere kadirsin...yazık galip abime bize acımış üzüldüm şimdi,hakim amcası bırakıver galip yegenini bak yazık çocuk üzülmesin

  • zozo28 Eylül 2012 11:16

    Amma atip tuttunuz, hepiniz kisa yoldan köşeyi dönmek icin borsada oynayın, sonra 3 kuruş paranız cebinizden gitsin, sonra o paramı aldı, bu paramı aldı, beddua edip durun... faizin haram olduğunu bile bile oynayın sonra kul yaptı bu yaptı. bırakın bu isleri...

  • oflu28 Eylül 2012 11:09

    Valla bütün hisselerde yatırcının zararı büyük ne olacak kimse bilmiyor,kendilerinide salsınlar diye borsadaki hisseleri konu etip ,kullanıyorlar olan yatırımcıya oluyor,

  • hamsi27 Eylül 2012 21:52

    sayın galip öztürk borsadaki finans manevraları ile büyümüş bu güne gelmiş,yatırımcının cepinden bedelli yaparak paraları cekmiş ,büyümüşdür,su an timsah gözyaşları mevzu var nedir borsadaki yatırımcıyı düşünüyorum diyor,gelelim nasıl bu güne geldiğine vaneti blok olarak özelleşdirme idaresinden almış,halka acık kısmınıda borsadan toplayarak şirketi ele gecirdi,sermayesi 8trilyondu,bedelli sermaye artırımı yaparak sermayesini 40trilyontlye cıkardı,malı 085krsa kadar verdi,alınmayan bedellileri kagıdı 4200tlye gödürerek tahtaya gel gel yaptı,ardından metro turizmi halka acmak istiyordu,öyle yapmadı,izin vermedile 100trilyonlaraya vanete satdı,fakat vanetin sermayesi metro trizmi almaya yetmiyordu,tekrar 100 bedelli sermaye artırımı yaptı ve sermayesini vanetin 80trilyon yaptı .gine yatırımcıdan ve kendi cepinden bedelini koydu,gine yetmedivanetin sermayesini bedelli olrak 150trilyona cıkardı ve metro trizmi vanete sattı.operasyon bittimi, bitmedi,vanetin aynı sermayesini koyarak vaneti ayırdı ve metro ticari yatırımlara ismini cevirdi,bu arada hisenin değeri 2200kruşdu,ordan tekrar bedelli yaparak metronun sermayesini 100bedelli artırdı ve 300trilyona cıkardı,su an hisse 052kr o düşündüğü yatırımcı bu halde aradan gecti 4yıl,bittimi bitmediavgyo vardı ordada tahsisli sermaye artırımı yaptı 72milyon lotu kendine aldı sermaye 75trilyon oldu,avgyoyu 7850tlye kadar götürdü ,ordan bir cakdı,su an 058krş,bittimi bitmedi,avturdada aynı sermaye aynı mevzu 72milyon kızı ve kendi nam hesapında onuda 3yıl doldumu, 0500kruşa kadar verir,bittimi bitmedi,mepeti halka acacağım dedi,sermaye 55trilyon yüzde 10nu halka acacağım dedi yani yüzde onu 5trilyontlsini 1500kruşluk hisseyi 5500den caktı hisse ile oynadı 8750kadar götürdü malı cıkamadı,bu arada vangdyı halka acacağım ded,2020kruşdan halka arz etti malı kendi aldı talep gelmedi,elinde mepet vardı vanın 16triynonu aldı ve sadamadığı mepet hisselerini vangdya verdi vanın elinde 16trilyonluk mal mepetin 1500kruşa düşmesi ile vanetin halka arz parası iç edilmiş olduve bu arada mepet hisselerinide satmış oldu,metro holding bir bok olmaz onu kaldırmak isdedi 5000tl yapmayı düşündü olmadı,avgyo bir sandalye bir masa malı caktı parayı cepine indirdi,iflah olmaz,avtur var elinde 2yıl sonra cıkarsa 5tl yapar malı cakar ve 0500ruş olur parayı cepine kor,oda bir sandalye bir masa,mepet 25 tane dinlenme tesisi hikaye 40milyon lot sadışa hazır cakdığı zaman oda0500kruş,metal, atlas,zaten hikaye 6trilyon sermayeleri var,haa ne var sanayi şirketi para kazanan vangd var,neticede üretiyor,8950milyon lotun 8milyon lotu kendi kontrollerine isdeseler 10tl yaparlar ama yapmıyorlar, pisokojık bırakın beni sahip cıkayım hesapı,birde halka acmak isdeyipde acamadığı para kazanan metro trizim var,geri alayı hikaye kazandığı paralar almanyada citibankda ya 500trilyon yada 500milyon euro tahminim bu parada borsadaki operasyonlardan milleti öptüğü para,evet borsadaki yatırımcını zararını nasıl telafi edeceğini düşünüyor,bırakın beni gözyumun bana elimdeki avturlar,mepetleri vangdları basayımda paraları inregandi yapıp avrupaya götüreyim,bu arada alman hükümeti bu parayı vermiyor,devlet yetkilileri onun pesinde onlarada inregandi yaparsa o parayı getirirler onuda salarlar,yatırımcıda kazmanın sapı ile yola devam eder.saygılarımla.

  • suat tosun27 Eylül 2012 19:58

    ben hep sunu sorarim sucsuz insan niye cezaevindedir.bizler niye hakim karsinda ifade vermiyoruz.adalete inancim sonsuz.en dogru karari verceklerine emimim.bu dunyada cezasini kesilmesede ilahi adalet mutlak cezasini verir.

  • faysal27 Eylül 2012 19:14

    Galip Bey ben Vanet zamanından kalma metroculardanım. O zamanlardaki 8 bin liram şuan iki lira oldu. Bunun beşini sen dışardayken kaybettim. Ne olur mahkeme heyeti seni salmasın. Sen iki liramızı da elimizden alırsın. İnşallah sürüm sürüm sürünürsün amiin

  • 27 Eylül 2012 13:05

    ben şunu anladım kimsenin yanına kar kalmıyor kardeşim..

  • küçük yatırımcı27 Eylül 2012 13:02

    OĞLUM BAK GİT!!!

  • HAYRULLAH KAYA27 Eylül 2012 11:41

    ÜSTAD GALİP ÖZTÜRK 7 DEN 70 E İHTİYACI OLAN HERKESE DESTEK VEREN İYİLİĞİ KENDİNE DÜSTUR ETMİŞ MEMLEKETİMİZİN ENDER İNSANLARINDAN BİRİSİ BELKİDE 1.CİSİDİR MEVLAM ÜSTADIMIZI EN KISA ZAMANDA ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTURSUNKİ YAPACAKLARI BİRÇOK İYİLİKLERİ UYGULAMA FIRSATI OLSUN ÜSTADIM EN KISA ZAMANDA ÖZGÜR OLMAN DİLEĞİYLE ALLAHA EMANET OL SAYGILARIMLA

  • ÖZGÜRÇ27 Eylül 2012 11:04

    ya bırakın borsa da zarar ettirmiş zorla mı aldırdı yazı mı gönderdi size uyanıklık yapıp kısa yoldan para kazanmak isterseniz böyle olur tabi madem adamı beğenmiyorsunuz neden kağıtlarını alıyorsunuz borsa da hangi kağıt da manipülasyon yapılmıyor ki...3 ayda 12.000 tl şimdi 2000 tl ye düştü bana zorla mı aldırdılar bırakın bu ağlama işlerini kaznırken ağam paşam kaybedin ce yaramaz adam..

  • metin27 Eylül 2012 08:44

    borsacılar dandik derinliği olamayan ulusal şirket olana şirket kağıtlarını girin imkb 30 veya 50 gibi ve bunlardan da secici olunuz.

  • metin27 Eylül 2012 08:42

    bir daha metro şirket arabalarına binmem laçka bir şirket trabzon'dan izmit'e geldim nasıl bilmiyorum.şoför tam tandik karakter olarak yolçu aldığı yerlerde yük acısından hep sorun çıkartıp yük fazla deyip almam malmam zaman geçiyoriyor.sigara yakıp sinirli haller ağza alınmayacak bıyık altından küfürlar ve yolculardan para almak bir daha asla metro'dan bilet almam alanları altıdırtmam lanet olsun mola yerlerindeki yemek içecekler çok kazık!lanet olsun böyle şirketlere

  • hmmmm27 Eylül 2012 08:21

    sahsen ben kendim onun otobusuyle bulgaristan gitmistim, gece herkes uyyuyodu(kek ve caylarini herkes icmisti ben icmemis yememistim)herkez uyku ilaci icmis gibi uyyyuyodu... olayda sonra oldu zaten ben uyandikc gece 3-4 te kucuk koylerde bekler vaziyetteydi hep otobus, bilinmeyen koylerde...zaten ben dedim kesin bi is var, nitekimde sabah 7 de gumruk polisleri bizi varnaya girmeden durdurdu baya kalabalik kopeklerle falan ciddi bir ihbar aldilar demekki, ne oldu hala merak ediyorum o gun, otobuste ne vardi acaba... ama yinede cikacaktir buyuk olasilikla diye dusunuyorum cunku kanit yok o gunde gumruk hicbirsey bulamadi, son anda polisleri gorunce bi siyah poseti tarlaya attilar poliste gordu ve aldi poseti icindende kot cikti....

  • KİM GALİP26 Eylül 2012 23:30

    şemsiye formasyonu oluşmuş durumda METRO da AVGYO DA..sayg

  • lazooooooooooooooo.26 Eylül 2012 23:16

    Borsadaki bizimgibi KERİZLERİMİ süşünüyorsun fazla yolamadığın içinmi.inşallah içeriden ömür boyu çıkmazsın.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

  • lazooooooooooooooo.26 Eylül 2012 23:16

    Borsadaki bizimgibi KERİZLERİMİ süşünüyorsun fazla yolamadığın içinmi.inşallah içeriden ömür boyu çıkmazsın.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

  • SELAM GÜZEL ülkem.26 Eylül 2012 23:09

    Bırakın beyler adamın iyiliği kendine sen borsada yaptıklarına bakacaksın ve mazlumların ahını almayacaksın.yukardayazdığı gibi günde 20.000 adet çay satıyormuş hadi gitlan şuanda otogarlarda çaycıların hepsinin zengin olması lazım senin gibi otobüs şirketleri kurması lazım bukadarda kıvrak bir görmedim.sayın savcım galip öztürkün zamanında 20.000 adet çay sattığı dünlere geri gidin bakalım devlete nekadar vergi ödemiş bakalım hakikaten doğru bir vatandaşmıymışşimdi aşşağıda bazı kişiler demekki kendi yalakacıları galibi destekleyen yazılar yazıyorlar.şu borsagündemde olmasa vay halimize.hiçdeğilse bizler gerçekleri yazıyoruz kimseyide kandırmıyoruz.teşekkürler BORSA GÜNDEM.unutmayın İBLİS herzaman iblidtir, onu hiçbir zaman değiştiremezsin.

  • m.ali26 Eylül 2012 22:27

    hiç kimse delillerle ispatlanmadıkça suçlu sayılmaz.cok yakından tanımam galip beyi ama belkide GERCEKTEN GARİBAN BABASIDIR.yatırımcısını düşündügünü sölemesi bile güzel meyve veren aagaç taşlanır ben 13 yaşında bir yere kaçıp bu kadar büyük işler yapan adamı AYAKTA alkışlarım bana kaç kişi sayabilirsiniz bu şekilde helal olsun.diger zenginler senden dürüst oldugunada inanmıyorum ben herkes bir halt yiyeyerek geliyo bu zeginlige ama sen birilerinin ayagına bazmışsın seni zokaya düşürmüşler galip kardeş metrodan yeminle zararım cookk ama yinede sana helal olsun.ben başaramadım senin başardıgının 100 de 1 ni başaramda başaracak birinide tanımadımda

  • galipbey26 Eylül 2012 22:03

    galip bey hakkında böyle yorumlar yapmayın lütfen onu yakından tanısanız böyle düşünmüyecegınıze emınım o adam kadar eli acık mert fakirlere şehit ailelerine yardım sever bi iş adamı görmedim allah seni dışarda görmeyi nasip etsin inş biz karadeniz insanına

  • Onur26 Eylül 2012 21:50

    "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"

  • nihat g26 Eylül 2012 21:14

    beter ol, ahlar çıkıyor, ilahi adalet!

  • efemis26 Eylül 2012 21:13

    adam sankı sütden cıkmış ak kaşık gibi davranmış senin insafın yok be senin yüzünden battım cocuklarımın yüzüne bakamıyorum avgyo 7 liradan 0,58 nasıl getirdin onu söyle insafın olasa barı senin yüzünden kafayı yiyorum beter olursun ben ailemin yüzüne bakamıyorum inşallah sende bakamazsın göremesın cocuklarını

  • oflu26 Eylül 2012 20:52

    ŞİMDİ GALİP SUÇLU ÖYLEMİ ,DEĞİL KARDEŞİM DEĞİL,DEVLET SUÇLU MADEM SIKINTI VARDI BU VADANDASIN HİSSELERİNİ NİYE HALKA ACDINIZ,SON BİR YILDA HALKA ACILAN HİSSELERDEN KİM ALIYOR BÖYLE BİR HALKA ARZ OLURMU REZALET,TEK KELİME İLE TAVAN TAVAN,TABAN TABAN VARMI YÜREĞİ OLAN ALSIN.BOL KAZANÇLAR

  • Murik26 Eylül 2012 20:08

    Galip ne temiz adammisinda haberimiz yokmus ..! her suclamaya bir cevap hazir super

  • f_furkan26 Eylül 2012 19:43

    İNŞALLAH HAKİM BEYDE METRO ZEDEDİR BİZİM HALİMİZİ ANLARDA SALIVERİR.. ZARARIMIZ ÇUVALLA...

  • Ali korkmaz26 Eylül 2012 19:14

    Galip öztürk ne ki kardesim..Mustafa sahin denen sahis var imkbde adamin sadece adi var ne bir resmi var ne kendini gören..Kimsenin macasi yemiyor adama dokunmaya nasil bir adamsa

  • HALİL BAL26 Eylül 2012 18:40

    ADAMIN DİBİSİN, HER ZENGININ KİRLİ İŞLERİ VARDIR, 30 SENE ONCEKİ KANUN DÜZENİYLE ŞİMDİ BİRMİ? BU ADAM BERAAT ETMELİ

  • cüneyt annan26 Eylül 2012 18:10

    bak galip burası türkiye ona buna sararsın havalara girersin ama birine çatarsın sonunböyle olur gerçi akıllanmısındır gerçi bazı şeyler kolay olmıyor

  • özgürç26 Eylül 2012 17:41

    arkadaşlar düşenin dostu olmaz derler ya,bir kere daha şahit olduk.galip öztürk adam gibi adamdır hangi yorumcu onu yakından tanıyor bunların hepsi iddaa delil yok suç aleti yok lütfen yorum yaparken biraz daha vijdan lı ve sağduyulu olun gerçekten galip öztürk ü yakından tanısaydınız bu yazdığınız yorumlardan utanırdınız.saygılar.

  • Ozgur26 Eylül 2012 17:15

    Adama hala gariban babası falan diyenler var. Hayretler içindeyim. İşlemediği suç kalmamış.

  • salo195726 Eylül 2012 17:13

    BİRDE BU MUSTAFA ŞAHİNİ ALSALAR İÇERİ (EUROM-EURO KAPİTAL-EMBYO)BORSA BAĞAYI TEMİZLENİR.

  • irfan bahadır26 Eylül 2012 17:02

    BIRAKIN İŞİNE GÜÇÜNE BAKSIN SAYGILARIMLA

  • can26 Eylül 2012 16:58

    senin şirketlerin adam gibi şirketse sen ölsende işler yolunda giderdi

  • ali26 Eylül 2012 16:57

    borsadaki kaybımı düşünüyorum demek istedin değilmi evladım der hakim

  • TUNCAY26 Eylül 2012 16:49

    GALİP EFENDİ BİZİ DÜŞÜNMENE GEREK YOK, KAZMANIN SAPI BİZE GİRDİ ZATEN, 1,63 DEN ALDIĞIMIZ METRO BUGÜN SAYENDE 0,53 KURUŞ. SEN ARTIK KENDİNİ DÜŞÜN, KAZMA SAPININ DİĞER TARAFIDA SENDE ARTIK...

  • KY26 Eylül 2012 16:41

    GLİP BEY HAKLIDIR.. İŞ HAYATINDA OLAN MANEVRALAR SUÇ DEĞİLDİR.. ÜSTÜNE PARA VERİLİP SALINMALI.. ADAM GARİBAN BABASI..

  • tüh tüh tüh26 Eylül 2012 16:25

    İrfan bey, hakim, karar.!! diye başladığı zaman okumaya helal olucak hemşerine merak etme ;)

  • Savcı26 Eylül 2012 15:51

    Hakim ben olsam bırakırdım bu laflarıyla :))

  • murat26 Eylül 2012 15:31

    galip bey düşünmenize gerek yok 10 milyona kadar şirketin alım sözü vardı 5 milyonu alınmıştı keşke bu sıkıntılı dönemde kalan 5 milyon u da aldırsaydınız kağıtlar yerle bir olmazdı bizi geçtim avgyo meper bunlar 100 bin tl ile tavan yapan kağıtlarınız ...

  • Düşmeye gör26 Eylül 2012 15:30

    Adamın hiselerini kimse kimseye zorla aldırmadı.Kazanırken iyide sıkıntıya düştümü kötü oldu ticaretle uğraşan herkes öyle yoda böyle bu ülkede ilegal işlere bulalmıştır bence yeni halka arz olan şirketleri izleyip onların yaptığı vicdansızlığı görmeli vede onları araştırmalı yazıktır birsürü ekmek yiyen insan var bu adamın yanında

  • tüh tüh tüh26 Eylül 2012 15:27

    meğer ağa içeride olduğuna dert etmiyormuşta yatıp kalkıp bize üzülüyormuş kıyamam yaa.. ağam biz hakkatten hayvanmışız kusurumuza bakma sen..

  • vah vah vah26 Eylül 2012 15:20

    Galip efendi sen ne düşünceli ne kadar haysiyetli bir insanmışsın yaa biz hayvanmışızda haberimiz yok...

  • irfan bahadır26 Eylül 2012 14:53

    Helal olsun hemşerime ,oflu olrak yanındayım her zaman ,söylediklerinin hepsine katılıyorum ve onu desdekliyorum.saygılarımla.