E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​Borsalar Ağustos'taki düşüşü tekrarlayabilir---

​Borsalar Ağustos'taki düşüşü tekrarlayabilir

​Borsalar Ağustos'taki düşüşü tekrarlayabilir
22 Eylül 2015 - 09:55 borsagundem.com

Fed'in faizi sabit tutmasıyla birlikte borsalarda Ağustos ayındaki dip seviyeler tekrar görülebilir

ABD Merkez Bankası Fed'in beklenenin aksine faizleri sabit bırakmasının ardından sakin seyir izleyen dünya borsalarında yakın vadede Ağustos'taki dip seviyelerin görüleceği ifade edildi.

CNBC sitesinde yer alan analizde, borsa yatırımcılarının Fed ve Çin'den daha net veriler ve açıklamalar görmek isteyecekleri belirtildi.

Finansal danışmanlık şirketi Massocca'nın idari direktörü Steve Massocca, "Borsalar dip seviyelerde dolanmaya devam edeceğiz ve çok büyük bir düşüş hareketi de beklemiyorum. Bence bu yıl için en yüksek seviyeleri gördük" dedi.

Analist, "Şu anda borsa işlemcileri dünya ekonomisinde gerçekten neler olup bittiğini gösterecek bir şeye ihtiyaç duyuyor" diye devam etti.

Diğer bir danışmanlık şirketi olan T3Live.com'un ortağı Scott Redler ise Fed'in kararının ardından Wall Street'te yükseliş hareketleri gördük ama yine de Fed'in yakın zamanda faizleri artırması gerekiyor" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)