E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBorsalar bitcoin'deki çöküşe duyarsız kalamaz---

Borsalar bitcoin'deki çöküşe duyarsız kalamaz

Borsalar bitcoin'deki çöküşe duyarsız kalamaz
26 Aralık 2017 - 16:16 borsagundem.com

Wells Fargo'nun analistlerinden Chris Harvey, bitcoinde yaşanabilecek bir çöküş karşısında hisse senedi piyasalarının bundan etkilenmemesinin mümkün olmadığını dile getirdi.

BORSAGUNDEM.COM

Wells Fargo'nun hisse senedi piyasası stratejileri bölümü Başkanı Chris Harvey, kripto para piyasalarında yaşanacak bir çöküşün hisse senedi piyasalarını kolaylıa kaosa sürükleyebileceğini dile getirdi.

Harvey konuya dair açıklamasında, "Kripto para piyasalarında yüksek düzeyde bir köpüklenme sözkonusu. Eğer bu köpükler bir patlamaya neden olursa, bu durum diğer piyasalara doğruda yayılacaktır. Biz bu yayılmadan, ve bunun hisse senedi piyasaları yönelik olası etilerinden endişe duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Harvey hisse senedi piyasalarında bu yıl yaşanan güçlü yükselişin ardından önümüzdeki yıl için beklentilerin düşük tutulması gerektiğine inanıyor ve bu yıl yüzde 20 yükselmiş olan S&P 500 endeksinin önümüzdeki yıl yüzde 6 oranında yükseleceğini öngörüyor. Hisse senedi piyasalarında yılın ilk yarısının ikinci yarısına oranla daha pozitif geçeceğini öngörüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • osman26 Aralık 2017 17:38

    ya bunlar iyice saçmaladılar artık .ana yatırım aracı borsadır bu yüzden borsa dışında ne olursa borsayı etkilesin mantığı güdülüyor.

  • D demirkan 26 Aralık 2017 16:28

    ÇÖKERSE ÇÖKSÜN BORSAYLA NE ALÂKA?

  • D demirkan 26 Aralık 2017 16:26

    BORSANIN BAŞINDA BELÂ AZMIŞ GİBİ.SENDE NEREDEN ÇIKTIN BİTKOİN.BORSADAKİ ŞİRKETLER BİTKOİNMİ ALMIŞKİ?. GİT PİSLİĞİNİ BAŞKA YERDE TEMİZLE.