E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalarda düşüş bekleniyor---

Borsalarda düşüş bekleniyor

Borsalarda düşüş bekleniyor
09 Eylül 2014 - 07:16 borsagundem.com

​Avrupa borsalarının güne düşüşle başlamaları bekleniyor

Avrupa borsalarının Wall Street'i takip ederek güne düşüşle başlamaları bekleniyor. Analistler, yatırımcıların bir çoğunun hisse senedi piyasalarındaki yukarı hareketin daha ne kadar devam edeceğini sorgulamaya başladıklarını, değerlemelerin gerçeklikten uzaklaşıp uzaklaşmadığının tartışıldığını belirterek, piyasaların bir soluklanma ihtiyacı gösterdiğini ifade ediyorlar.
IG analistleri, FTSE 100'ün 11, Dax'ın 31 ve Cac-40'ın 12 puan ekside açılacağını tahmin ediyorlar.
Şu sıralarda ABD vadeli endeksleri de geriliyor. Vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi düne göre 23 puan düşyüşme 17.077 puanda.

ABD'de Dow ve S&P geriledi, Nasdaq yükseldi

ABD hisse senetleri piyasasında dün karışık bir kapanış yaşandı. Dow Jones ve S&P endeksleri gerilerken, Nasdaq Bileşik endeksi teknoloji sektörü hisselerine gelen alımların etkisiyle yükseldi.

Exxon Mobil ve Wal-Mart hisselerine gelen satışların öncülüğünde bir düşüş yaşayan Dow Jones sanayi endeksi günü 25.94 puan kayıpla 17111.42 puandan tamamldı. Enerji sektöründe yoğunlaşan satışlar S&P endeksinin günü 6.18 puan kayıpla 20001.54 puandan tamamlamasında etkili oldu. Teknoloji sektörüne gelen alımlar ise Nasdaq Bileşik endeksinin 9.39 puan yükselişle 4592.29 puandan kapanmasını sağladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)