E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalarda düşüşler devam edebilir---

Borsalarda düşüşler devam edebilir

Borsalarda düşüşler devam edebilir
10 Eylül 2015 - 12:36 borsagundem.com

Fed'in faiz kararı borsalara satış getirebilir

ABD Merkez Bankası Fed’in gelecek hafta düzenleyeceği faiz toplantısının başta Wall Street olmak üzere küresel çapta borsaları aşağı çekebileceği belirtildi.
 
CNBC kanalına konuşan işlemciler, Fed’in gelecek haftaki toplantısında nasıl bir faiz kararı alacağının henüz belli olmamasının işlemciler arasında da kafa karışıklığı yarattığına ve bu durumun risk alımından kaçılmasına neden olabileceğine işaret etti.
 
Wall Street işlemcisi John Brady, önümüzdeki haftalarda borsalarda daha fazla dalgalanmaya hazır olunması gerektiğine işaret etti.
 
R.J. O'Brien adlı finansal danışmanlık şirketinin analistlerinden olan Brady, “Şu anda Fed’in içinde bulunduğu durum çok karmaşık ve tam da piyasalara karşı açık ve şeffaf olmayı seçtiği bir zamanda” dedi.
 
Analist, “Piyasalar şu anda piyasaların ne yöne gideceğine karar vermediği bir dönemdeyiz. Fed’den gelecek hamleyi kestiremiyorlar. Bu da önümüzdeki haftalarda dalgalanmayı artıracak” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)