E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalarda karışık seyir bekleniyor---

Borsalarda karışık seyir bekleniyor

Borsalarda karışık seyir bekleniyor
07 Ekim 2016 - 07:49 borsagundem.com

Avrupa borsalarının karışık bir seyirle açılmaları bekleniyor

Avrupa borsalarının yeni güne karışık bir seyirle başlamayları bekleniyor. Analistler, İngiltere ile AB arasında ayrılık müzakerelerinin çetin geçeceğine dair açıklamalar ve Asya hisse senedi piyasalarındaki
aşağı hareketin piyasalarda yön belirlemeyi zorlaştıracağını düşünüyorlar. IG analistleri FTSE 100'ün 68 puan artıda, Dax ve Cac'ın ise yataya yakın açılacaklarını tahmin ediyorlar.

ABD borsaları yatay seyretti

New York borsasının  kapanışında Dow Jones Sanayi Endeksi 11,64 puan (yüzde 0,06) azalışla 18.269,39 puandan, Standard & Poor's 500 Endeksi ise 1,11 puan (yüzde 0,05) artışla 2.160,84 puandan kapandı. Nasdaq Teknoloji Endeksi 9,17 puan (yüzde 0,17) değer kaybıyla 5.306,85 puana düşerek günü tamamladı.

Piyasalar, yarın ABD'de açıklanacak eylül ayı tarım dışı istihdam verisine odaklandı.

Uzmanlar, söz konusu verinin olumlu gelmesi durumunda ABD Merkez Bankasının (Fed) bu yıl faiz artırma olasılığının güçleneceğine dikkati çekerken, bunun yatırımcılarda endişe yarattığını belirtiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)