E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalarda karışık seyir bekleniyor---

Borsalarda karışık seyir bekleniyor

Borsalarda karışık seyir bekleniyor
20 Mayıs 2014 - 07:11 borsagundem.com

Avrupa borsalarında Ukrayna endişesi ve ülkelerin ekonomik performans düşüklüğü nedeniyle karışık seyirle açılmaları bekleniyor

Avrupa borsalarının yeni güne karışık bir seyirle başlamaları, piyasaların değerlemeler, Ukrayna ve ekonomik performans konusundaki belirsizliği yansıtmaları bekleniyor. 
IG analistleri, FTSE 100'ün 6, Dax'ın 3 puan artıda, Cac-40'ın ise 6 puan düşüşle açılacağını tahmin ediyorlar.
Analistler, yatırımcıların bu ay yapılacak Avrupa parlamentosu seçimleri konusunda tedirgin olduklarını, anketlerin Avrupa Birliği'nde entegrasyonun artırılmasına karşı partilerin güçlendiğine işaret etmesinin endişe yarattığını da ifade ediyorlar.

ABD'de endeksler teknoloji hisseleri öncülüğünde yükseldi

ABD'de hisse senedi piyasaları dün küçük sermayeli şirketler ve teknoloji şirketlerine gelen alımlar öncülüğünde ılımlı bir yükseliş yaşadı. 
Dow Jones Sanayi Endreksi günü yüzde 0,12 artışla 16.511,86 puandan, S&P 500 Endeksi yüzde 0,38 artışla 1885,08 puandan tamamlerken, teknoloji hisselerinin ağırlıkta olduğu Nasdaq Bileşik Endeksi de yüzde 0,86 artışla 4125,82 puandan kapandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)