E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalardaki altın çağ geride kaldı!---

Borsalardaki altın çağ geride kaldı!

Borsalardaki altın çağ geride kaldı!
28 Nisan 2016 - 10:08 borsagundem.com

Dünya çapında bilinen McKinsey Global Institue’nün yaptığı kapsamlı araştırmada borsalardaki altın çağın sona erdiği belirtildi

BORSAGUNDEM.COM/DIŞ HABERLER

Business Insider sitesinde yer alan bir analizde, borsalardaki altın çağın sona erdiği ve önümüzdeki 20 yıl boyunca da kötü günlerin yaşanacağı belirtildi.

Dünya çapında bilinen McKinsey Global Institue’nün yaptığı kapsamlı araştırmada, hem ABD hem de Avrupa borsaları için gelecek senaryolarına yer verildi.

Araştırmada iki ana senaryo dikkat çekti.

Bunlardan ilkinde bugünkü düşük büyüme atmosferindeki borsa işlemlerinin devam etmesi, diğerinde ise teknolojinin gelişimine paralel olarak daha hızlı büyüme senaryolarının gündeme gelmesi ele alındı.
Bu senaryolarda hem ABD hem de Avrupa borsaları için geçen 30 yılda yaşanan gelişmelere dikkate alınmadı. Zaten her iki kıtanın borsaları için de geçmiş ile gelecek arasında büyüme tahminlerinde yüzde 1,5 ile yüzde 4’e kadar fark görülebiliyor.

Kurumun direktörlerinden Susan Lund, Business Insider sitesinde yaptığı açıklamada, “Bu çalışmamızda şaşırtıcı olan şey, önümüzdeki 20 yıl boyunca borsalardan elde edilecek gelirlerin düşük kalacağı oldu” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dünya borsaları artık ııhh28 Nisan 2016 15:20

    özetle borsalarda büyük satışlar kapıda deniyorsa dikkatli olmalı artık yaz durgunluğu daha da etkili olabilir ayrıca.