E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalardaki kayıplar doları tetikliyor---

Borsalardaki kayıplar doları tetikliyor

Borsalardaki kayıplar doları tetikliyor
19 Mart 2020 - 09:19 borsagundem.com

Küresel piyasalar korona virüs kriziyle satışa yönelirken dolar yükselmeye devam ediyor. Durum küresel ticareti likidite krizine sokacak kadar ciddi.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dollar19 Mart 2020 11:30

    sakın dollar almayın dünyanın en büyük kirizinde dahi yükselemiyor.insanlar para harçıyamıyor bu dollar çok kötü düşecek  az aklınızı çalıştırın .son alıcısını arıyorlar 3,50-4,20 ve 5,10 ellerinde çok dollar var alıcı yok

  • ekonomist/stratejist19 Mart 2020 13:12

    Sen benim çırağım dahi olamazsın yazdıklarını var ya ancak çomar beyinliler yazar çünkü onlarda beyin yoktur.😂

  • Bika19 Mart 2020 09:44

    Doların sonu geldiğini siyasi iktidarın yöneticilerinden son zamanlarda çok sık duymuştuk. Rusya, Çin ve İran'la ticaretin yerli ve milli paralarla yapılması konusunda anlaşmalar yapılmıştı. Bitcoin'in durumu da ortada, nakit dolar şu an kral !

  • Mucise Reis ;)19 Mart 2020 09:37

    TL ye güvenin. USD leri bozdurun. Usd bozdurana, berber traşı bedava.  : ) USD leri youtube da yakanlar bir kez daha kazandı. Reisi dinleyenler bir kez daha karlı çıktı. TL ye güvendiler ve yine kazandılar. Türk Lirası dış güçlerin saldırısında olsada dimdik ayakda durmayı bir kez daha başardı :D ... bu cümleleri TV lerde saatlerce söyleyen bir ekonomist yok. çıkanlarda dediklerini ve savunduklarını hatırlamıyorlar bile. Demet istediğim, kimse kimseyi körü köründe destekleyecem diye burada aylık 500 tl biriktiremeyen asgari ücretlinin parası  ve yatırımı ile oynamasın. ekonomi reeldir, insanlar bırak yeni teşviklerde pay almayı, yıllardır yaptıkları birikimlerini bile kaybetme durumuna geldiler. Lisansları hak edene verin, onu bunu övene değil. Bu işler bilgi işleri. Reel işler. ona buna, şak şak çılıkla ekonomiksit olunmaz. İçi yanan insanlar var ben biliyorum. okuyorum. Bekleyecekler artık onlarda. teşvik felan zengine çıkıyor zaten : )

  • ekonomist/stratejist19 Mart 2020 09:36

    Ne demiştim ben haklı çıkarım ben en iyi ekonomist/stratejist birisiyim demiştim. Benim analizlerim hiçbir zaman şaşmaz çünkü ben hayal satmam tam tersine reel piyasaya uygun bir şekilde analizler yaparım. Asıl yazın görün diyorum bak diyorum maviyle yeşilin buluşması süper olacak diyorum yazın Dolar roket olacak diyorum. Çünkü az olan her zaman değerlidir. İktisat kuralıdır. Elmas-Su Paradoksu🚀 😉