E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalardaki ralli kötü sonuçlanabilir!---

Borsalardaki ralli kötü sonuçlanabilir!

Borsalardaki ralli kötü sonuçlanabilir!
23 Mayıs 2016 - 09:21 borsagundem.com

Wall Street'in ünlü analistlerinden biri Fed'in harekete geçmemesi durumda borsalarda hiç beklenmeyecek şeylerin yaşanacağını açıkladı

BORSAGUNDEM.COM/DIŞ HABERLER

Wall Street'in sözü dinlenen analistlerinden biri borsalar için en iyi gelecek sene olacağını söyledi ve şu anda borsalarda görülen rallinin ABD Merkez Bankası Fed harekete geçmezse, kötü sonlanacağını söyledi.

CNBC'nin Fast Money programına konuşan finansal danışmanlık şirketi Canaccord Genutiy'nin baş piyasa analisti Tony Dwyer, "Kredi piyasaları, enerji sektörü ve gelişen ülke para birimlerindeki hareket önümüzdeki dönemde yukarı yönlü olacak. Küresel ekonomideki iyileşmeyle paralel hareket edecek büyüme ile birden fazla sektörde yükseliş görebiliriz" dedi.

S&P 500 YÜZDE 20 YÜKSELECEK

Analist önümüzdeki altı ile 12 ay içinde ABD'nin gösterge endekslerinden S&P 500'de yüzde 15-20 arasında bir yükseliş beklediğini söyledi.

Dwyer, bu süreçte aynı zamanda küresel volatilitede de yavaşlama beklediğini sözlerine ekledi.

Analist şöyle devam etti:

"Şu anda ekonomik göstergeler Euro Bölgesi'nde işlerin yolunda gittiğini gösteriyor ve aynı şeyler Çin için de geçerli."

FED OYUNUN DEĞİŞTİREBİLİR

Şu anda yaşanan durumu 1994 yılındaki ABD ekonomisine benzettiğini söyleyen analist, o zamanda Fed'in yüzde 9 olan faizi yüzde 3'e kadar indirdiğine işaret etti.

Analist, Fed harekete geçmediği sürece piyasalar nötr seyrini devam ettireceğini söyledi ve bu işin Fed'in faiz artışıyla birlikte sonunun kötü olacağına işaret etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)