E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsanın kitabı TÜYAP’ta ---

Borsanın kitabı TÜYAP’ta

Borsanın kitabı TÜYAP’ta
19 Kasım 2012 - 14:44 borsagundem.com

Arif Ünver’in kaleminden çıkan ‘Sermaye Piyasası ve Borsa Okuryazarlığı’ kitabının imza günü 24 Kasım’da

Yatırımcı dostu şirketleri ayırt edemeyenlerin; yatırım kararlarından zarar görenlerin; doğru pozisyon almak isteyenlerin; özellikle küçük yatırımcının okuyunca kafasındaki sorulara yanıt bulacağı, ilk kez rahat nefes alacağı bir eser, TÜYAP Kitap Fuarı’nda Türkiye ile buluşuyor. 
Borsa ve Sermaye Piyasaları alanında en otoriter isimlerden biri olan Arif Ünver’in kaleme aldığı ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan “Sermaye Piyasası ve Borsa Okuryazarlığı” kitabının imza günü 24 Kasım Cumartesi günü yapılacak. 
‘Borsa Koçu’ Arif Ünver, TÜYAP 4. Salon 128 numaralı stantta saat 13-15 arası okur severler ve borsa meraklılarına ‘sektörde heyecan yaratan’ kitabını imzalayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hayal20 Kasım 2012 13:53

    Para kazandıranın ölümüne peşinden gidenler; paralarını yarıya indirip borsaya küsüp gitmişlerdir. Kitabı biraz okudum, şirket tanımanın önemi, temettü dağıtan şirketlere yatırım yapmanın risksizliği, kulaktan dolma ve "tüyo" bilgilerle alım satım yapmanın ne kadar saçma olduğu çok güzel anlatılmış. Tavsiye ederim.

  • Emre19 Kasım 2012 23:33

    Arif kardeşim iyi yapmışsınız kitap yazmışsınız eline saglık ama öyle otorite falan olmak en otorite falan filan bunlar ayıp laflar. Sen gelde otorite gör. Borsaya 200 tl ile başlayıp 4-5 yılda 50 milyon dolar yapan adam tanıyorum ben. Sıfırdan elli milyon dolara ne demek dile kolay.

  • 19 Kasım 2012 20:24

    İyi para kazandıranın peşinden giderim diyen yorum sahibine , hayatında kaç kitap yazdın?

  • Hayırlı olsun19 Kasım 2012 19:23

    Hadi bakalım hayırlı faydalı olur inşallah.

  • borsacı19 Kasım 2012 17:38

    borsada büyük çakallar varken bu iş kitapla grafikle falan olmaz.kumarda her zaman mekan kazanır.okumak bir yere kadar.ytd

  • KABAHATLİM. 19 Kasım 2012 17:26

    BİZ yatırımcılara kitap imzalatan değl sadece iyi para klazandıranın peşinden gideceğimizi bilsinler yeter onunlan ölüme bile gideriz.