E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBorsaya göre şampiyon Cimbom---

Borsaya göre şampiyon Cimbom

Borsaya göre şampiyon Cimbom
15 Mayıs 2015 - 07:17 borsagundem.com

Matematiksel olarak ligin henüz bitmemiş olması nedeniyle sadece hisse yükselişleriyle Galatasaray'ın şampiyon olacağı bekleniyor

Fenerbahçe’nin önceki gün ligin dibindeki  Kayseri  Erciyesspor’la kendi evinde sürpriz bir şekilde 1-1 berabere kalması ve şampiyonluk yarışında hayati 2 puan kaybetmesinin ardından dün  Borsa’da  Galatasaray hisseleri adeta şov yaptı.

İlk seansı tavan fiyattan kapatan Galatasaray hisselerinde alıcılı seyir ikinci seansta da sürünce gün yüzde 15.12’lik değer artışı ile kapandı. Galatasaray hisseleri dünkü seansın en çok kazandıran kağıdı oldu. Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk yarışında yer alan bir diğer takım olan  Beşiktaş’ın hisseleri de Fenerbahçe’nin aldığı sonuçtan olumlu etkilendi ancak değer artışı Galatasaray kadar olmadı. Beşiktaş hisseleri de günü yüzde 4.91’lik değer artışı ile tamamladı. Beklenmedik beraberlikle şampiyonluk umutları azalan Fenerbahçe hisseleri ise günü yüzde 7.35’lik değer kaybı ile tamamladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)