E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBozdağ: ABD şu ana kadar sözünü tutmadı---

Bozdağ: ABD şu ana kadar sözünü tutmadı

Bozdağ: ABD şu ana kadar sözünü tutmadı
28 Ocak 2018 - 11:19 borsagundem.com

Hükümet Sözcüsü Bozdağ, "Şu ana kadar maalesef ABD yetkililerinin Türkiye'ye verdiği sözlerle arazideki icraatları birbirini tutmadı" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD'nin, PYD'ye silah yardımının durdurulacağına yönelik Türkiye'ye verdiği sözleri şu ana kadar tutmadığını söyledi.

Bozdağ, "Bundan sonra Türkiye sadece söze bakmayacak, sözle beraber icraata bakacak. İkisi birbirini tutuyorsa mesele yok. Şu ana kadar maalesef ABD yetkililerinin Türkiye'ye verdiği sözlerle arazideki icraatları birbirini tutmadı. Her icraat, verilen sözü tekzip etti" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da dün yaptığı bir açıklamada, "Artık söylemden çok somut adım görmek istiyoruz. Silah vermediğini görmemiz lazım" şeklinde konuşmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali28 Ocak 2018 18:35

    bundan sonrada tutmayacağından emin olarak kendi çıkarımıza göre davranıp düşünmeliyiz, atalar boşuna dememiş okyanusta iki balık kavga ediyorsa mutlaka bir dakika önce oradan bir coni geçmiştir yani Amerikalı sadece oda değil İngiliz,fransız alman ,İtalyan hepsi aynı tohumun soyları

  • bir yorum28 Ocak 2018 15:37

    Yahu kardeşim ingiliz amerikan alman fransız bunların yöneticilerinin alayı yalancıdırlar.Bunlara rusları da ekleyebilirsiniz.Bunlar kendi çıkarlarını yalanla elde ediyorlar.Amerika ve ab Türkiyeye hem nato girişden dolayı hem ab ye girişden dolayı sürekli yalan söyleyip kıs kıs güldüler.Eee işte aklını kullanamazsan böyle batılıların maskarası olursun.Onlar akıllarını kullanıp bir de yalan söylüyorlar sen de devamlı inanıp hayal kırıklığına uğruyorsun

  • KILIÇ28 Ocak 2018 11:38

    DÜNYANIN SİNSİ DÜŞMANI OLDUGUNU TÜM KAİNAT ÖGRENDİDE BİZ HALA NEDEN MÜTTEFİK DİYORUZ BEN ANLAMADIM.

  • gobel6628 Ocak 2018 12:17

    Politika dili bladerim, ABD'de Türkiye için önemli müttefikim diyor. Shada ABD-Türkiye savaşıyor.