E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiBrisa Tripin uygulamasını duyurdu---

Brisa Tripin uygulamasını duyurdu

Brisa Tripin uygulamasını duyurdu
17 Mayıs 2013 - 10:19 borsagundem.com

Brisa tarafından geliştirilen sosyal seyahat platformu, gezginler için harika bir deneyim paylaşma ajandası özelliği sunuyor.

Tripin uygulaması kullanıcılar için bir seyahat ajandası görevi görmektedir. Uygulama ile gezip gördüğünüz yerlerin rotalarını GPS, 3G, Edge ile oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz rotalara yolculuğunuza ait resimler, videolar, yol notları ve duraklar ekleyebilirsiniz. Uygulamadaki keşfet özelliği ile harita üzerinde oluşturulmuş rotaları görebilirsiniz. Diğer kulanıcıları takip ederek neler paylaştıklarını ve deneyimlerini görebilirsiniz. Onların rotalarını takip ederek aynı deneyimleri yaşayabilirsiniz. Tabiî ki sizde tüm seyahat boyunca yaşadığınız deneyimleri, takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.
Brisa'nın tarafından geliştirilen uygulama İOS ve Android işletim sistemli cihazlarda kullanılabilmektedir. Ayrıca web sitesi aracılığı ile kullanıcıların tüm rotalarına bilgisayarlarıyla ulaşabilmesini sağlıyor. Kasım 2012’de kullanıma sunulan Tripin’e geçen sürede 690 rota, 3650 fotoğraf ve 140 video yüklendi. Uygulamaya 2013 yılı başında İngilizce dil desteği de sunulmaya başlandı.

Read more: http://finansgundem.com/haber/brisa-tripin-uygulamasini-duyurdu/337321#ixzz2TX3VKckH

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)