E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Bu Galatasaray taraftarları hayvandır'---

'Bu Galatasaray taraftarları hayvandır'

'Bu Galatasaray taraftarları hayvandır'
20 Kasım 2012 - 07:24 borsagundem.com

Galatasaray taraftarlarının Manchester United takımının gelişi sırasında havalimanında taşkınlık çıkarması Erman Toroğlun'u çileden çıkardı

TV8'de yayınlanan Telegol yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu havaalanında olay çıkaran Galatasaray taraftarını sert bir dille eleştirdi. Eleştirinin dozunu kaçıran Toroğlu canlı yayında şok sözler sarf etti.
Atatürk Havalimanı'nda M. United takını karşılayan ve olay çıkaran Galatasaray taraftarına "Hayvan" diyen Erman Toroğlu, Galatasaray 'ın Şampiyonlar Ligi'nden en edilmesi gerektiğini söyledi.
"Kimse bana bu görüntüler Galatasaray 'ı bağlamayacağını söylemesin. Bu görüntüler Galatasaray 'ı köküne kadar bağlar" diyen Toroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
"UEFA 'nın yerinde olsam yarın sabah Manchester United takımını geri çağırırdım. Galatasaray 'ı da askeri 2 yıl Avrupa Kupalarından men ederdim. Ama hangi UEFA? Şike olayında kalçası, başı oynayan UEFA bu olayı yapabilir mi? Bu olay Şampiyonlar Ligi'ne lekedir. Bunu yapanlar hayvandır! Bu hayvanlar beni dava edebilirler. Bunlara hayvan diyerek, hayvanlara hakaret etmiş olurum. Bu olayları çıkaranlar Türkiye 'nin imajını yerlerde süründürüyorlar."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sıgırtoroğlu20 Kasım 2012 14:51

    Askeri değil asgari. Bu nasıl bir Türkçe kullanımıdır?

  • müjgan20 Kasım 2012 13:46

    tamam taraftarlar biraz tozunu kaçırmışlar ama sayın toroğluda KAÇIRMIŞ ayrıca bunu tüm gs lilerede maal edemezsın

  • Gaffur Çakıcıoğullarından20 Kasım 2012 08:05

    Sen kendine bak nonoş erman .Akıllı ol , olmayan aklını alırlar .Haddini bil karşında 30 milyonluk taraftar var. Adam ol lan

  • selim20 Kasım 2012 07:54

    Bu Toroğlu da konuşmasını öğrenemedi hala.Biraz mektep görse diyorum.

  • AYLİN20 Kasım 2012 07:32

    HADDİNİ AŞMIŞSIN TOROĞLU KOCA ADAMSIN SAPLARLA SAMANLARI AYIRT ET EN AZINDAN BAZI TARAFTARLARI TENZİ EDEREK KONUŞ:(