E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBu hafta kritik geçecek---

Bu hafta kritik geçecek

Bu hafta kritik geçecek
26 Ekim 2015 - 11:37 borsagundem.com

Piyasalar bu hafta şirketlerden gelecek bilançolara odaklanacak

Wall Street için son dönemin en kritik haftalarından biri bu hafta yaşanacak. Ekim ayı sonu itibariyle üçüncü çeyrek sonuçlarını açıklayan şirketlerin performanslarının yön verdiği endekslerde bu hafta Apple ve Exxon Mobil gibi dünyanın en büyük şirketlerinin verileri izlenecek.

Ancak bazı borsa işlemcileri için, bu hafta şirketlerden gelecek sonuçlardan ziyade Wall Street’in Ekim'i son haftasındaki tarihi performansı endişe yaratıyor.

S&P 500’ün 1957 yılından bu yana takip edilen kayıtlarına bakan, finansal danışmanlık şirketi Asbury Research’ün teknik analisti John Kosar, CNBC kanalına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
“Ekim ayının sonuncu haftası , yani içinde bulunduğumuz hafta, mevsimsel olarak dördüncü çeyreğin çeyrekteki en zayıf borsa performanslarının görüldüğü haftadır” dedi.

Kosar, “Dördüncü çeyreğe baktığınızda, tam olarak nedeni bilinmese de bazı işlerin borsalarda istenen şekilde gitmediğini görürsünüz” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)