E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBu kötü takıma boyun eğdik---

Bu kötü takıma boyun eğdik

Bu kötü takıma boyun eğdik
08 Eylül 2012 - 12:10 borsagundem.com

Milli Takım, kötü Hollanda'ya direnemedi, Dünya Kupası elemelerine iyi başlayamadı

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu ilk maçında Hollanda'ya konuk olan A Milli Takımımız, maçı 2-0 kaybetti. Amsterdam Arena Stadı'nda oynanan maça müthiş başlayan Türkiye, karşılaşmanın hemen başında Ömer Toprak ile gole çok yaklaştı. Mücadelenin ilk yarısında Arda Turan'la birçok pozisyondan eli boş dönen Ay-Yıldız ekipte, Umut Bulut'un da bir kafa vuruşu direkten döndü.
Hollanda'nın galibiyet golleri 17. dakikada Robin van Persie ve 90+2. dakikada Luciano Narsingh'ten gelirken mücadele 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.
CANER VE BURAK YEDEKTE
Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bugüne kadar bütün maçlarda Arda ve Caner'e şans vermişti. Dün de Caner yedek kulübesinde kaldı. Arda yine ilk 11'de şans buldu. Avcı'nın 508 dakikayla en çok oynattığı Ömer Toprak da dün takımdaki yerini aldı. En golcü oyuncu olan Burak Yılmaz da yedekte kaldı.
GRUPTAKİ DİĞER SONUÇLAR
Türkiye'nin yer aldığı 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda Romanya, Estonya'yı deplasmanda 2-0 yenerken Andorra ise evinde Macaristan'a 5-0 mağlup oldu.
Bu sonuçların ardından Macaristan grupta ilk sırada yer aldı.
Milliler gruptaki ikinci maçını 11 Eylül'de Estonya ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak. .

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hikmet çataklı 08 Eylül 2012 12:43

    Kacirdigimiz kornerden golle yediğimiz kornerden gole ve ardanın kacirdigi birebir gol poz.ile yediğimiz 2.gol birebir aynı oyuncu teknik adam ve futbol bilgisi farkı ortada başka kimseyi suclamayi cahillik buraya kadar