E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBu kupa haberine çok güleceksiniz!---

Bu kupa haberine çok güleceksiniz!

Bu kupa haberine çok güleceksiniz!
14 Ocak 2011 - 14:52 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin en son Türkiye Kupası'nı aldığı dönem olan 1983 yılındaki Aziz Yıldırım'ın fotoğrafı bulundu

Fenerbahçe'nin bir türlü alamadığı Türkiye Kupası'nın geyikleri bugünün mizah konusu oldu. Ortaya çıkan ve Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım ortamlarında bulunan fotoğraflara bir yenisi daha eklendi. Birtakım kıskanç taraftarlar tarafından yapılan photoshop harikası fotoğraflar internet aleminde dolaşıyor.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı aldığında 'Tekrarlanamayan başarı tesadüften ibarettir' demişti. GS'li futbolcular ise sevinçlerini sadece bir kez alabildikleri UEFA Kupası'nı kırarak kutlamışlardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • conqueror15 Ocak 2011 16:49

    türkiye kupasıda tartışılmaz yaşanır UEFA kupası gibi

  • borsacının futbol yorumu bu kadar ne yapayım.14 Ocak 2011 15:57

    teknik analiz şöyle;1983 yılından beri bolinger bandı bir türlü terse dönüp de cci'lerine trkx'lenemeyen klübün,rci'si olmasına rağmen bir fayda sağlayamamakta çünkü rci artık hazirana kadar al-sat veremiyor.Temel analize göre oyunculara yıllardır aşırı para ödendiğinden bu kadar zengin kişilerin neden fazla koşayım zaten zenginim psikolojisi ile gol atmaya yanaşmadığı dikkat çekiyor.özetle klübün yeri sadece güzel elit bir semt olup,spor veya futbol yerine kafeteryaları ile malum klubünde pişpirik oynayanlarıyla daha rahat bir yaşam için ideal görünüm veriyorsa ne işi var futbolcuya bu kadar para kaptırmaya.o paralarla borsada sağlam hisselere yatsalardı şimdi dünyanın en büyük yatırım şirketi olurlardı ve jpmorgan yerine de netaş'ın yeni sahibi olup ülkeye daha çok hizmet ederlerdi.

  • fatihsozen4hotmail.com14 Ocak 2011 15:19

    Fenerbahçe, Mümkünlü Kasabası'nın takımı olsa da Türkiye Kupası'nı alması mümkün değil

  • aslan avcısı14 Ocak 2011 15:01

    fenerim canım benim. aslanı kaç defa ezdin fenerim.

  • fenerli14 Ocak 2011 15:00

    fenerbahçenin büyüklüğü tartışılmaz yaşanır!