E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBu sefer Mustafa Ceceli sordu!---

Bu sefer Mustafa Ceceli sordu!

Bu sefer Mustafa Ceceli sordu!
22 Haziran 2016 - 13:39 borsagundem.com

Mustafa Ceceli, R&B şarkıcısı olan Maher Zain ile birlikte Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun iftar programına konuk oldu.

Kimi zaman ilginç soruların yöneltildiği Nihat Hatipoğlu'nun programında, bu kez Mustafa Ceceli farklı bir soruya imza attı.

Pop müziğin sevilen ismi, ünlü ilahiyatçıya, "Hocam biz boks ve kafes dövüşü yapıyoruz. Bu sporun bir mahsuru var mı yok mu?' diye sordu. Hatipoğlu ise "Profesyonelce yapılmadığı zaman insanlara zarar vermekte kullanmamak lazım. Bir de kask takmak lazım. İmam hatip okulundayken ben de boks yaptım" yanıtını verdi.

 Sosyal medyada Ceceli'nin bu sözlerine, geçen ay hayatını kaybeden dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali hatırlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bebeye bak22 Haziran 2016 18:32

    biri adını spor koydu diye helal mi oluyor bu saçma dövüş sporları. mustafa ceceli mi kaefs dövüşü yapıyormuş. bu bebe tokadı yese ağlar be :)

  • utanın be22 Haziran 2016 18:31

    ramazan günü soruya bak kafes dövüşü tam da herkesin merak ettiği şey sanki. soruya bak cevaba bak. din tüccarları. hoca da demiyor ramazan günü ne kafesi ne dövüşü sabır lazım, hoşgörü lazım, ibadet lazım, dua lazım, bağışlamak lazım diye. peygamber efendimiz birbirinizin suratına vurmayın diyor. boks, dövüş sporları profesyonel olsa ne olur olmasa ne olur, adı üstünde dövüş. islam barış dinidir. savaş hariç kavga gürültüyü onaylamaz. güzelim dini para uğruna ne hale getirdiniz

  • aman hayat size güzel22 Haziran 2016 15:10

    körler sağırlar birbirini ağırlar.