E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBu transfer ahlaki değil---

Bu transfer ahlaki değil

Bu transfer ahlaki değil
29 Aralık 2011 - 10:44 borsagundem.com

Ali Aydınlar, İbrahim Akın’ın transferine karşı: Ahlak diye bir şey var.

M.Ali Aydınlar, İbrahim Akın’ın transferine karşı: Ahlak diye bir şey var. G.Antep, sözleşme imzalıyor. Böyle bir şey olur mu? Tescil etmeyiz.Aydınlar devam ediyor: Bu transferi etik bulmuyorum. Suçlanan bir futbolcu var. Sözleşme yapan futbolcu da kulüp de yanlış yapıyor.İbrahim Akın’ın transferine Aydınlar karşı çıktı: Tescil etmem. Çünkü ahlaki değil.
Biliyorsunuz, şike iddianamesinde İbrahim Akın’a yönelik iki suçlama var:
1-Fenerbahçe’den para aldı şike yaptı.
2-Beşiktaş’a transfer olacağı vaadiyle kupa finalinde şike yaptı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor bu suçlamalardan sonra İbrahim Akın’ın sözleşmesini feshetti. Yaklaşık 5 ay Metris Cezaevi’nde tutuklu olarak kalan Akın geçtiğimiz günlerde tahliye edilmişti. Akın’a G.Antepspor transfer teklifinde bulundu. Kırmızı siyahlılar, İbrahim Akın’la 3.5 yıllığına anlaşmaya vardı.
Ara transfer 5 Ocak tarihinde başlayacak. Akın 5 Ocak’ta Gaziantepspor’a imza atmaya hazırlanıyor.
Ortada suçlanan bir futbolcu var
ANCAK bu transferin gerçekleşme şansı yok. Yok çünkü buna Türkiye Futbol Federasyonu izin vermeyecek. Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar bu transferi spor ahlakına aykırı buluyor. İşte Aydınlar’ın düşüncesi:
- Ahlak diye bir şey var. İş ahlakı var, spor ahlakı var. Gaziantepspor, İbrahim Akın ile sözleşme imzalıyor. Böyle bir şey olur mu? Bunu tescil etmeyeceğiz. Aydınlar hemen ardından da gerekçesini açıklıyor:
- Bu transferi etik bulmuyorum. Suçlanan bir futbolcu var. Sözleşme yapan futbolcu da kulüp de yanlış yapıyor. Hiç bir şey olmamış gibi davranamayız. Biz gereğini yaparız. Disiplin Kurulu’na sevkederiz. Bu benim ahlak anlayışıma ters.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş31 Aralık 2011 23:10

    Şike yapanların hala süperşikeliginizde devam etmesi ahlaki ama değil mi?

  • bekir29 Aralık 2011 10:54

    sayın aydınlar ahlaktan konuşuyor peki adı geçen kulüplerin hala süper ligde oynaması ahlaki mi! sezon sonunda karar vereceğiz diyor omu ahlaki yoksa 58. maddey genel kurula götürmek mi ahlaki sallıyor aydınlar peki çocuklarınıza nasıl örnek olacaksınız aydınlar yapamadınız bu işleri emirle geldiginiz için mi acaba

  • adanalı29 Aralık 2011 10:49

    bu transfer ahlaki değil de şike yapan bir takımın halen süper ligde yer alması çok mu ahlaklı sayın aydınlar, lütfen soruma cevaaapppppp????? :)))