E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBUGÜN FENERBAHÇE HİSSELERİNİ İZLEYİN---

BUGÜN FENERBAHÇE HİSSELERİNİ İZLEYİN

BUGÜN FENERBAHÇE HİSSELERİNİ İZLEYİN
26 Nisan 2010 - 08:08 borsagundem.com

Şampiyonluk beklentisiyle geçen hafta oldukça sert hareketler yapan Fenerbahçe hisselerinde bu hafta liderlik coşkusunun yaşanması bekleniyor

Ligin 31. haftasında 67 puanla liderliğe yükselen Fenerbahçe'de şampiyonluk umutları arttı. Geçen hafta şampiyonluk beklentisiyle hisselerde sert hareketler yaşanmıştı. Kısa sürede 50 lira seviyesinden 75 liranın üzerine çıkan hisselerin bu haftaya da hareketli başlaması bekleniyor. Borsa koridorlarında Fenerbahçeli olan tüm yatırımcıların hisse aldığı konuşuluyor. Bu arada borsacılar, Galatasaray'ın Avrupa kupalarına gidebilmek için Bursaspor'u yeneceği kendilerini inandırmıştı. Galatasaray yenmese de beraberlik bile Fenerbahçe'nin lider olmasına yetti. Kalan maçlarda da Fenerbahçe'nin puan kaybetmeden ligi lider tamamlaması bekleniyor. Uzmanlar ise hisseler kısa vadede sert yükseliş kaydettiği için yatırımcıların temkinli olmasını öneriyor. Ligin bitmesine 3 hafta kala hisselerde şampiyonluk beklentisiyle sert hareketlerin devam edeceği öngörülüyor. Fenerbahçe'nin kalan maçları Eskişehirspor (E) Ankaragücü (D) Trabzonspor (E) Bursaspor'un kalan maçları Kayserispor (E) Ankaraspor (X) Beşiktaş (E)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)