E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Bunun hesabı sorulacak'---

'Bunun hesabı sorulacak'

'Bunun hesabı sorulacak'
04 Mayıs 2012 - 12:17 borsagundem.com

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerginlik tırmanıyor. Nihat Özdemir'in sözlerine Ünal Aysal'dan yanıt geldi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, son dönemdeki gelişmelerle ilgili olarak, "Hiçbir şey zaman içinde kaybolmayacak. Hiçbir şey unutulmayacak, unutturulmayacak'' dedi.
Galatasaray'ın ev sahipliğini yapacağı Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri'yle ilgili basın toplantısında, Fenerbahçeli yöneticilerin kendilerini hedef alan açıklamalarının sorulması üzerine Aysal, "Mevcut müsabakalara şaibeli damgasını vurdurmamak adına susuyoruz. Süper Final maçları bitsin herkese gereken cevapları vereceğiz. Olan biten her şeyin farkındayız. Hiçbir şeyi atlamıyoruz. Futbolun sahadaki görevi bittiği zaman herkese gereken cevabı vereceğiz" diye konuştu.
Ünal Aysal'ın "Yaşananları unutmayacağız, unutturmayacağız" şeklindeki çıkışının ardından açıklamalarını sertleştirmesinden çekinen İkinci Başkan Ali Dürüst devreye girerek, "Başkanım dediğiniz gibi zamanı geldiğinde konuşuruz şimdilik bu kadarı yeterli" dedi ve Aysal'ın toplantı salonundan çıkmasını sağladı. Aysal'ın kapalı kapılar ardında ise "Galatasaray'ın hakkını kimseye yedirmem. Bunun hesabı zamanı gelince sorulacak" dediği de ifade edildi. Bu arada Aysal, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'na ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduklarını belirterek takım sponsorları Denizbank ile turnuvaya katkısından dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • comep04 Mayıs 2012 18:00

    sen kimsin neyin hesabını soracaksın türkiye nin gelmiş geçmiş en şaibeli takımı galatasaray geçmiş dönemlerde neler yaptığınızı cümle alem biliyor, haddini bil. aysal.