E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Burada oynamayacağım'---

'Burada oynamayacağım'

'Burada oynamayacağım'
18 Mayıs 2011 - 10:47 borsagundem.com

Kendisiyle ilgili çıkan çirkin dedikodular, Emre Belözoğlu’nu patlama noktasına getirdi

EMRE Belözoğlu.. G.Saray kariyerinde yakaladığı ani başarılar sonrası kendisini Inter’de bulan ve ardından Newcastle United’da da iyi işler başaran milli yıldız, Türkiye’ye dönüşünün 3. yılında fazlasıyla bunaldı.. F.Bahçe’ye imza attığı 2008 yılında, G.Saraylı taraftarlar tarafından yerden yere vurulan, büyük sıkıntılar çeken Emre, bugün ise bambaşka bir dertle boğuşuyor.
F.BAHÇE’NİN 33. haftadaki A.Gücü sınavından önce ortaya atılan iddialarla kelimenin tam anlamıyla sinir krizinin eşiğine gelen 30 yaşındaki yıldız, AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş’ın yapmış olduğu çirkin ve mantık dışı ithamlar sonrası arkadaşlarıyla dertleşti.
MORALİ BOZULDU
ÖNCEKİ gün Kanaltürk’teki ‘Çok Farklı’ programına bağlandıktan sonra sabah 06.00’ya kadar arkadaşlarıyla dertleşen Emre’nin cümleleri, aslında nasıl bir patlama noktasında olduğunun göstergesi. Takım şampiyonluğa koşarken morali bozulan Emre, arkadaşlarına, “Artık bu ülkede futbol bile oynamak istemiyorum. Her başı sıkışan ‘Emre kaza yapmıştı’ diyor. Bu ülke insanlarına neler olmuş, vicdanları kaybolmuş. Artık gerçekten sıkıldım, futbol mu oynayacağız, kendimizi mi aklayacağız?” diyerek futbolumuzdaki kaotik ortamdan nefret ettiğini dile getirdi.
KANALTÜRK’TE PATLADI
Önceki gece Kanaltürk’te yayınlanan ‘Çok Farklı’ programına telefonla bağlanan Emre Belözoğlu, Göktaş’ı kılıçtan geçirmişti: “Ben 13 yaşından beri milli takımlara hizmet etmiş, kaptanlığını yapmış bir kişiyim. Bu insanlar milletvekili olmalarına rağmen benim muhatabım değillerdir. Kendisine Başbakanın nikâh şahidim olduğunu hatırlatmak isterim. Ondan biraz feyz alsın.
ASLINDA ağır konuşurdum ama F.Bahçe kimliği üstümde olduğu için yapamıyorum. Ama kulübüm haklarımı sonun kadar arar. Açık konuşuyorum eğer ben bir A.Gücü futbolcusuna ‘Bu maçta oynama seneye F.Bahçe’desin dediysem’, yanımda çocuğum yatıyor daha fazlasını söylemeyeceğim.”
GÖKTAŞ NE DEMİŞTİ?
AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, F.Bahçe-A.Gücü maçından önce Emre Belözoğlu’nun A.Gücü’nden 3 futbolcuyla görüşme yaptığını ve onlara F.Bahçe’ye transfer edilebileceklerini söylediğini iddia etti: “İsterlerse Trabzon yetkililerine ve ilgililere, detaylı bilgi verebilirim.
F.BAHÇE-A.GÜCÜ maçını federasyon gözlem altına almalı, bir değil üç dört gözlemci ile maçı takip ettirmeli. Menajeri Ahmet Bulut, F.Bahçe’nin oynayacağı maçlarda rakip takımın futbolcuları ile direkt temaslarda bulunuyor. Niye, kimse bunu takip etmiyor? Savcıları göreve çağırıyorum.”
‘Bakkal’a ağzıma ne geldiyse söyledim’
F.BAHÇE’NİN 2., milli takımın da 1 numaralı kaptanı olan Emre Belözoğlu arkadaşlarıyla yaptığı sohbette, dedikoduların ardından ne yaptığını da anlattı.. İşte Emre’nin cümleleri: “A.Gücü menajeri Ender Yurtgüven, menajerim Ahmet Bulut’u aramış ve ileri geri konuşmuş.. Sonra da ‘O Emre’ye selam söyle’ demiş.. Çok sinirlendim ve Mesut Bakkal’ı arayıp ağzıma geleni söyledim. Eğer istiyorsa, cesareti varsa çıksın neler dediğimi bir bir anlatsın.”
‘YOKSA YOKTUR’ DEDİ
BU arada Mesut Bakkal ise konuyla ilgili, “Emre aradı, ‘Ben hiçbir futbolcuyu aramadım, böyle bir şey yok’ dedi, ben de ‘Yoksa yoktur’ dedim ve kapattım. Aramızda başka bir konuşma geçmedi” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Scaiper18 Mayıs 2011 11:57

    İstesen de istemesen de Türkiye den başka bi yerde top oynayacak durumda değilsin artık. Yurtdışında oynasanda kimse sana Türkiyede verilen paranın yarısını bile vermez.