E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz'a büyük tepki! ---

Burak Yılmaz'a büyük tepki!

Burak Yılmaz'a büyük tepki!
05 Ağustos 2012 - 16:46 borsagundem.com

Olaylı bir şekilde Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz'a eski kulübünden büyük tepki var!

Trabzonspor'dan Galatasaray'a 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Burak Yılmaz, Trabzon'da tepkilerin odağındaki adam oldu. "Trabzonspor için canımı bile vermeye hazırım" açıklamasını yapan Burak'ın, 430 bin Euro alacağı için Karadeniz kulübünü icraya verdiği ortaya çıktı. Kentte büyük tepki gören milli futbolcunun, bu konuyla ilgili kendisini arayan Trabzonspor yöneticilerinin telefonlarına da cevap vermediği öğrenildi. Trabzon yerel basını da Burak'a tepkili... Yerel gazeteler ve internet sitelerinde "Sana da bu yakışırdı Burak" şeklinde sitem ve öfke dolu yazılar yayınlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa21 Şubat 2013 11:50

    O yerel gazeteler aralarında toplayıp 400 bin doları burak a verip sustursunlar!! adam alacağını istiyor haraç istemiyor!!

  • mehmet05 Ağustos 2012 21:46

    ulan kulube 5 milyon kazandır adamlar senin 400 bin dolarına göz diksin ha burağı da sevmem ama adalet penceresinden baksın insanlar nankörlük yapmasınlar

  • okiman0705 Ağustos 2012 19:10

    para insanı böyle değiştirir...

  • 05 Ağustos 2012 16:53

    ne oldu burak şöyle burak böyle diye methiyeler sıralayan karadeniz basını ne oldu gidince kötümü oldu.size az bile yaptı