E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak'ı G.Saray'a satabiliriz---

Burak'ı G.Saray'a satabiliriz

Burak'ı G.Saray'a satabiliriz
07 Temmuz 2012 - 10:41 borsagundem.com

"Yattara'daki hatayı tekrarlamam" diyen Sadri Şener, "Trabzon’a dönmeyeceğim" diyen Burak için Aslan'a yeşil ışık yaktı!

Süper Lig’de geçen sezonun gol kralı Burak Yılmaz’ın yeni sezonda Trabzonspor’da olmayacağı kesinleşirken, yıldız futbolcunun G.Saray’a gitmesinin de önü açıldı.
Daha önce açıklamalarda bulunan “Burak Yılmaz için G.Saray 7 milyon euroya çıktı ama 10 milyon euro da verseler Burak’ı bırakmayız, bırakamayız. Avrupa’dan da henüz teklif yok” diyen bordo-mavililerin başkanı Sadri Şener de bu konudaki tavrını yumuşattı.
Şener'in bu kararında Burak Yılmaz’ın teknik direktör Şenol Güneş’e arayarak Trabzon’a dönmeyeceğinin bizzat iletmesinin de önemli rolü olduğu öğrenilirken, bordo-mavililerin başkanı bu gelişmeler üzerine yine konuştu.
Yattara’da yaptığı hatayı Burak’ta tekrarlamak istemediğine vurgu yapan Sadri Şener “İbrahim Yattara konusunda yaşadığım sıkıntının tekrarlanmasını istemiyorum. O dönem Yattara’ya 10 milyon Euro önerdiler. (Suudi Arabistan’ın Al İttihat takımı 2008’de bordo-mavili takımda sergilediği üstün performansın sonrasında Karadeniz ekibine astronomik bir teklif yapmıştı) Ama ben satmadım. Sonrasında ise Yattara doğru düzgün hiç top oynamadı.
ÖNCELİK LAZIO’DA
Bu işler gönülsüz olmaz. Gönülsüz oynarsa kendisine de takıma da katkısı olamaz. Bunun örnekleri çok. Biz de bizzat yaşadık. Bu nedenle şimdi Burak’la en başından beri ilgilenen Lazio’dan teklif bekliyoruz. Ancak henüz gelmedi. Eğer istediğimiz gibi 5 milyon Euro peşin verirlerse Burak’ı satarız.
G.SARAY ise iyi ve Trabzon halkına izahat yapabileceğim bir teklifle gelirse transfer olabilir. 7 milyon Euro artı başka bir takıma transfer olursa bonservisinin yüzde 25’i ve bir oyuncu önerirlerse bu işe sıcak bakarım. Ama bana G.Saray’dan resmi bir teklif gelmedi. Aracılar vasıtasıyla haberler geliyor ancak ben kimse ile oturup bir görüşmedim" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BOCEk07 Temmuz 2012 18:55

    CIMBOM borsadan parayi vurdu 420 den hisseleri sattilar 160 lara dusurduler TRABZON BASKANI AKILLI OLSUN transferi ucuza kapatmasin buraki istiyorlar.bedavaya satmasinlar herseyin bedeli var FAYSAL SU YAPMASIN

  • forvet07 Temmuz 2012 11:38

    Oh ne ala sozlesmede 5 milyona serbest 7 versin bir futbolcu ver dahada%25 iste yuhhh ac gozler gs de bunu yaparsa daha da maca gitmem nasil pazarlik bu arkadas unal baskan buna gelmez ins