E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak'ı isteyen isteyene---

Burak'ı isteyen isteyene

Burak'ı isteyen isteyene
19 Haziran 2012 - 07:15 borsagundem.com

Sunderland Menajeri Martin O’Neill’in, milli futbolcunun transferi için yönetimine rapor verdiği bildirildi

Lazio, Borussia Dortmund, Arsenal, Liverpool, Fulham, Bolton derken şimdi de bir başka Premier Lig ekibi Sunderland’ın, Trabzonspor’dan ayrılma kararı alan Burak Yılmaz’a talip olduğu iddia edildi.
Bu sezon Trabzonspor forması altında kaydettiği 35 gol ile Avrupa’nın en çok gol atan futbolcuları arasına giren ve ismi Ronaldo, Messi, Van Persie gibi oyuncularla birlikte anılmaya başlayan Burak için yeni bir takım daha seferber oldu.
Premier Lig’in en zengin 10 kulübü içerisinde yer alan ve geçtiğimiz sezonu 45 puanla 13. sırada tamamlayan Sunderland, bordo-mavililerin 26 yaşındaki golcüsünü kadrosuna katabilmek için harekete geçti. İngiltere’nin en eski bölgesel gazetesi olan The Shields Gazette’nin haberine göre “Kara kediler” lakaplı kulübün menajeri Martin O’Neill’ın verdiği rapor doğrultusunda harekete geçildiği ve milli forvet için şartların zorlanacağı ifade edildi.
Birçok önemli kulübün başarılı oyuncunun peşinde olduğunun kulüp idarecileri tarafından bilindiği ancak Burak’ın, Premier Lig’de oynama isteğinin Sunderland’li idarecileri cesaretlendirdiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)