E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBursaspor'dan rest---

Bursaspor'dan rest

Bursaspor'dan rest
01 Mayıs 2012 - 21:14 borsagundem.com

Bursaspor Kulübü Yönetimi, PFDK'ya savunma vermeyeceklerini açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in yaptığı açıklamanın ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen kulüplerin tepkisi devam ediyor.
Yıldırım Demirören yönetiminin istifasını isteyen Galatasaray Yönetimi başta olmak üzere Trabzonspor ve Kayserispor'dan sonra Bursaspor Yönetimi de TFF'ye tepki gösterdi.
Bursaspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden "Savunma yapmıyoruz" başlığıyla yapılan açıklamada, "TFF Yönetimi tarafından, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen kulübümüzden, bugün itibarıyla savunma istemiştir. Kulübümüzden istenen savunma neticesinde başkanımız İbrahim Yazıcı bir açıklama yapmıştır ve savunma vermeyeceğimizi belirtmiştir" denildi.
Bursaspor camiası ve Bursa kentinin PFDK aşamasından sonra ortaya çıkacak sonucu ve adaletin sağlanıp sağlanmayacağını merakla beklemeye devam edeceğini vurgulayan İbrahim Yazıcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Mağdur kulüplerin en başında Bursaspor'un ismi varken ve ortaya çıkan bu mağduriyetin karşılığında, söz konusu süreci haklarımızın teslim edilmesi beklentisiyle takip ederken, hangi evrensel hukuk kurallarının ışığında, neyin savunmasını verebiliriz? Bursaspor Kulübü, 3 Temmuz'dan bu yana devam eden şike sürecinde, en temiz, en masum ve en rahat taraftır. Dolayısıyla bu sürecin hiçbir safhasında Bursaspor Kulübü'nün ismi geçmemiştir ve üzerimizde temizlenmesi gereken küçücük bir leke dahi yoktur. Bu doğrultuda bırakın suçlu olmayı, suça dönük en ufak bir şüphe bile söz konusu olmaması nedeniyle, PFDK tarafından bizden istenen savunmayı yapmayacağımızı, camiamıza ve kamuoyuna duyururuz. Kendi adımıza hakça ve dürüstçe verdiğimiz mücadele sırasında, sırtımızdaki formada sadece renklerimiz, alın terimiz ve tertemiz mazimizin sorumluluğu vardır ve başka hiçbir iz bulunmamaktadır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • blanco y verde siempre02 Mayıs 2012 11:33

    Geçen yıl,Saraçoğlu Stadından ligdeki tüm takımlar boynu bükük ayrıldı biri hariç; BURSASPOR

  • 01 Mayıs 2012 23:50

    bursaya şampiyonluk verildi sanki kendi mi şampiyon olmuş da temizlikten bahsediyor

  • 01 Mayıs 2012 22:15

    artik bu fedarasiyonla oynayanlari haddini bildirmanin zamanigeldi bukadar kulub ligden cekilil uyumayin fener kendi basina oynasin istediyikadar sike yapsin

  • bursalı01 Mayıs 2012 21:46

    helal olsun Bursamıza. Şike konusunda Galatasaraydan sonra ikinci şerefli duruş Bursadan geldi.