E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBüyük bir felaketin önüne geçildi!---

Büyük bir felaketin önüne geçildi!

Büyük bir felaketin önüne geçildi!
06 Ocak 2017 - 15:24 borsagundem.com

Cumhurbaşkan Erdoğan, İzmir'deki terör saldırısı için ''Emniyet teşkilatımızın aldığı sıkı güvenlik önlemleri sayesinde büyük bir felaketin önüne geçilmiştir'' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''(İzmir'deki saldırı) Ele geçirilen silahlar bombalar roketler teröristlerin oraya çok büyük bir katliam için geldiğini gösteriyor. Emniyet teşkilatımızın aldığı sıkı güvenlik önlemleri sayesinde büyük bir felaketin önüne geçilmiştir. Türkiye'nin üzerine salınan katil sürüleri aleni bir işbirliği halinde saldırılarına devam ediyorlar. Bizler hiçbir beşeri gücün önünde eğilmedik. Bunca masumun canını yakanlar şunu unutmayın yaptıklarının yanına kar kalacağını düşünüyorlarsa onlara bir kez daha yazıklar olsun.

Türkiye bu musibetin üstesinden mutlaka gelecektir. Dün İzmir'de teröristin üzerine aslanlar gibi atılan onu etkisiz hale getirirken şehadete koşan polisimizi de gördünüz değil mi? Bu ülkede İzmir'deki polisimiz gibi 79 milyon hatta 80 milyon kahraman var. Bu ülkede tek başına darbecilere kök söktüren Ömer Halisdemir'ler var.

İDAM CEZASI TARTIŞMASI

Parlamentodan geçip bana geldiği zaman ben bunu onaylarım. Bir katili affetmek devletin hakkı değildir. Ancak maktulün varislerin hakkıdır affederse onlar affeder.

Bölücü örgütün bıraktığı yerden DEAŞ, onun bıraktığı yerden FETÖ, onun bıraktığı bir yerden bir başka örgüt bu ihanet nöbetini devralıyor. Artık şu gerçeği hiç kimse inkar edemez; bu örgütleri birileri özellikle besleyip, silahlandırıp, güçlendirip, yönlendirip Türkiye'nin üzerine salıyorlar. Yiğitçe ortaya çıkıp bizimle mücadele edemeyenler, terör örgütleri üzerinden kendilerince bizi yola getirmeye çalışıyorlar. Ne diyoruz; mert dayanır namert kaçar. Biz millet olarak tarihimizin hiçbir döneminde kaçmadık.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cumhuriyet06 Ocak 2017 20:45

    Kendisini destekliyen güçlerin esiri olan bir lider tarafından yönetilen güzel ülkemiz, Fethi Sekin, Ömer Hasdemir gibi kahramanlar sayesinde yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacaktır inşallah.

  • Mehmet Topal06 Ocak 2017 18:30

    Sn cumhurbaşkanı bu ülkeye aldığınız Suriyeli leri başımıza bela ettiniz terörle mücadele etmek için ilk başta onları bu ülkeden çıkarın bunlar başımıza bela terör bunlar ülkesini satan bunlar daha fazla insanımız ölmesin diyorsanız ülkemizden çıkarın bu hainler ülkesine Hayri olmayanın bize ne Hayri olacak.

  • herşey geçiyor o geçmiyor 06 Ocak 2017 16:48

    idam istenirse parlementodan 15 dakkada geçer

  • Haram fıtratlarında var!!!!06 Ocak 2017 16:29

    Yav para olunca icraat varda ki o kalmadı artık mevzu bahis vatandaşın canı olunca niye icraat yok!!!avrupa bi insanı için dünyayı ayağa kaldırırken hergün ülkede insan avlıyorlar...nerde mit nerde istihbarat !!!sürekli dış güçler bize onu bununyapıyor demeyi bırak artık icraat yap efendi icraattt