E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBüyükekşi'nin adaylığına Özbek'ten tavır---

Büyükekşi'nin adaylığına Özbek'ten tavır

Büyükekşi'nin adaylığına Özbek'ten tavır
18 Temmuz 2024 - 14:41 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Özbek, Mehmet Büyükekşi'nin yeniden aday olması ve Yardımcı'nın adaylıktan çekilmesi sebebiyle kaotik bir ortam oluştuğunu ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı gerçekleştiriliyor. Ankara’da yapılan toplantıda başkanlık yarışı devam ederken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, seçim öncesinde değerlendirmneler bulundu.

Özbek, Mehmet Büyükekşi yönetiminde gerekli değişimi göremediklerini belirterek "Büyükekşi'nin tekrar aday olması, Servet Beyin adaylıktan çekilmesi durumu karmakarışık hale getirdi. Biz gerekli yenilenmeyi göremediğimiz için Büyükekşi yönetimine destek vermedik" ifadelerini kullandı.

Habertürk'e yaptığı açıklamada, mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi'nin tekrar aday olması ve Servet Yardımcı'nın adaylıktan çekilmesiyle kaos oluştuğuna vurgu yapan Özbek, "Büyükekşi'nin listesinde Galatasaray'ın desteği olan bir yönetim kurulu üyesi yoktur" şeklinde konuştu.

"Birinci senesinde seçime gidiyor, demek ki işler iyi gitmiyor"

Dursun Özbek, yönetimin ilk senesinde seçim kararı almasını 'İşler iyi gitmiyor' diyerek yorumladı ve "Bu olağanüstü bir seçim. Öyle değil mi? Bu yönetimin daha 3 senesi vardı. Birinci senesini doldurdu, seçime gidiyor. Demek ki işler iyi gitmiyor. Olağanüstü seçimde olağanüstü şeyler yaşanıyor. Bir aday çıkıyor, çekiliyor. Bekleyip görmek lazım. İnşallah hayırlısı olur. Seçime giren adaylar herhalde Türk futbolunun halini görüp nasıl tedavi edeceklerini biliyorlardır" şeklinde konuştu.

"Projelerini dinleyeceğiz ona göre karar vereceğiz"

Özbek, sözlerini şöyle tamamladı;

"Yönetime kimseyi önermedik, vermedik çünkü çok önceden beri söylediğimiz şey şuydu: Yeni bir yönetim veyahut daha istişareyle kurulabilecek bir yönetim arzumuz... Fakat o da olmadı. Gerçekten kaotik bir dönem geçirdik. Bunun devam etmemesi lazımdı. Biz gerekli yenilenmeyi görmediğimiz için destek vermedik. Geldik, adayları dinleyeceğiz, projelerini dinleyeceğiz ona göre karar vereceğiz"

Ali Koç'tan sert sözler: TFF'deki seçim bizim için yok hükmündeAli Koç'tan sert sözler: TFF'deki seçim bizim için yok hükmünde

 

TFF yeni başkanını seçiyorTFF yeni başkanını seçiyor

 

TFF başkan adayı Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe yorumuTFF başkan adayı Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe yorumu

 

TFF'den kritik başkan adaylığı duyurusuTFF'den kritik başkan adaylığı duyurusu

 

Servet Yardımcı'dan TFF başkan adaylığına ilişkin flaş kararServet Yardımcı'dan TFF başkan adaylığına ilişkin flaş karar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)