E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıÇadırda 'altın günleri'ne büyük ilgi---

Çadırda 'altın günleri'ne büyük ilgi

Çadırda 'altın günleri'ne büyük ilgi
10 Aralık 2011 - 23:46 borsagundem.com

Atasay'ın Altın Çadır Günleri çerçevesinde ilk 2 günde 3 bin 870 adet altın ve pırlantalı ürün satıldığı bildirildi.

Atasay'ın Altın Çadır Günleri çerçevesinde ilk 2 günde 10 bini aşkın kişinin ihraç fazlası ve sezon sonu ürünlerinin satışa sunulduğu çadırı ziyaret ettiği, 3 bin 870 adet altın ve pırlantalı ürün satıldığı bildirildi.
Atasay'dan yapılan açıklamada, ihraç fazlası ve sezon sonu ürünlerin maliyetine hatta bazılarının zararına fiyatlarla tüketicilerle buluştuğu çadırda en fazla pırlantalı ürünler ile tektaş pırlanta ve fantezi setlerin ilgi gördüğü kaydedildi.
Türkiye'nin dört bir yanından ziyaretçilerin, bugün de sabahın erken saatlerinden itibaren Atasay'ın Yenibosna'daki merkezine geldikleri ifade edilen açıklamada, etkinliğin ikinci günü olan dün, çadırın en pahalı 3 karat tek taş pırlanta yüzüğünün 29 bin 700 liraya alıcı bulduğu, yoğun ilgiden dolayı Atasay'ın, fiyatları 40 ila 80 bin lira arasında değişen üç adet tek taş pırlanta yüzüğü daha satışa sunduğu belirtildi.
Atasay Kuyumculuk'un geçmiş sezon ve ihraç fazlası ürünleri tüketicileri ile buluşturduğu Yenibosna'daki fabrikasında düzenlenen Altın Çadır Günleri, yarın da 09.00-22.00 saatleri arasında yapılacak alışverişlerin ardından sona erecek.
Altın Çadır Günleri kapsamında stoklarla sınırlı olan ve 20 liradan 30 bin liraya kadar maliyetine fiyatlarla satışa sunulan ürünler arasında, yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini set gibi seçenekler bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)