E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCamide 2 kız çocuğunu taciz eden imam tutuklandı---

Camide 2 kız çocuğunu taciz eden imam tutuklandı

Camide 2 kız çocuğunu taciz eden imam tutuklandı
29 Ağustos 2022 - 23:51 borsagundem.com

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 7 ve 8 yaşlarındaki iki kız çocuğuna tacizle suçlanan imam E.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Antalya'da Kumluca Müftülüğü, imam E.U.’yu, yaz kurslarına katılan çocuklara Kuran öğretmesi için bir camiye görevlendirdi.

DHA'nın haberine göre, kursa katılan 7 ve 8 yaşlarındaki 2 kız çocuğu 2 Ağustos günü ailelerine imam E.U.’nun kendilerini taciz ettiğini söyledi. Aileler konuyu hemen Cumhuriyet savcılığına bildirdi. Savcılığın talimatı üzerine E.U., aynı gün jandarma tarafından gözaltına alındı. E.U. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Savcılığın itirazı üzerine E.U., tekrar gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen E.U., mahkemece tutuklanarak Elmalı T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

“GÖREVDEN UZAKLAŞTIRARAK, AÇIĞA ALDIK”

Kumluca Müftüsü Süleyman Çoban, olayı öğrenir öğrenmez E.U.’yu İlçe Müftülüğüne çağırdıklarını ve görevden el çektirdiklerini belirterek, “Olayın yaşandığı 2 Ağustos günü imam E.U.’yu görevden uzaklaştırarak açığa aldık. Ondan sonra iş yargının işidir. Bizimle bir ilişiği kalmamıştır” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz30 Ağustos 2022 20:35

    Bu imamın arkasında birde namaz kılıyorlar. Demekki önüne geleni imam yapmayacaksın.

  • Mucise Reis : (30 Ağustos 2022 01:28

    Bu tarz olaylar karşımıza toplumda çıkabilir. Tamamen eğitim vererek bu olaylar engellenebilir. çocuklar ne yapmaları gerektiğini, nasıl davranmaları gerektiğini bilmeli. İmam olur, doktor olur, polis olur, öğretmen olur vb. karşındaki kişi bazı kamu fırsatlarını ve haklarını sapıklıklar olacak kullanabilir. o bakımdan eğitim önemlidir. Ama eğitim malesef yok ve ayıp ayıp gibi zırvalıklarla engelleniyor verilmiyor. Millli eğitim bakanlığı bu olaylarda çok başarısız bence. En önemli fiziksel ve ruhsal sağlık açısından depresyon vb kişisel bozukluklar ortaya çıkabilir. Bakanlık bu alanda küçük yaşta eğitimlerle olayları engelleyebilir. Çok yazık. bugun imam, yarın doktor, diğer gün başka bir kişi bu sapkınlıgı yapabilir.