E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCanan Karatay'dan bomba açıklama---

Canan Karatay'dan bomba açıklama

Canan Karatay'dan bomba açıklama
07 Ocak 2016 - 01:20 borsagundem.com

Canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü Prof. Dr. Canan Karatay, kendisiyle ilgili yapılan bazı haberlere tepki gösterdi

Prof. Dr. Canan Karatay, Habertürk TV ekranlarında yayınlanan ve Balçiçek İlter'in sunduğu "Söz Sende" programına konuk oldu.

Canan Karatay, meslekten men edildiği iddialarını, "Kimse beni meslekten men edemez, men edilmedim" diyerek yalanladı. Karatay, "Bunu kendi aralarında konuştular, bunu medyaya servis yapmışlar. Anti Karataycılar da bunu çok güzel kullandılar, hala da devam ediyorlar" dedi.

"ONLAR YAPARKEN KIYAMET KOPMUYOR, BEN SÖYLERSEM KIYAMET KOPAR"

Kendisine hastalardan haberler geldiğini belirten Karatay: "Özellikle kadın doğum kliniklerinde doktorlar, 'o kadını dinlemeyin, o meslekten men edildi' diyorlar."

"Yeğenim, rutin kontrol için İstanbul'un çok önemli, saygın bir hastanesine gidiyor. Kadın doğum kliniğinde, hemşirenin kayıt bankosunun arkasında benim koca bir fotoğrafım, altında meslekten men edidi yazıyor. Bir kadın doğum kliniği, bir özel hastane ki şimdi burada ismi önemli değil, söylersek kıyamet kopar. Onlar yaparken kıyamet kopmuyor, ama ben söylersem kıyamet kopıyor biliyorsunuz. Orada meslekten men edildi diye poster asmışlar!"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eren07 Ocak 2016 09:05

    D vitamini konusunda çok haklı türkiyede yaşayan insanların %90 ı D vitamini yetmezliği yaşıyor

  • şimdiye kadar neredeydin canan hocam07 Ocak 2016 07:45

    sirf ekmegi ve şekeri kestim istedigim kilodayim ama cok meyve yiyorum ( karatay onlar dogal degil derken cok hakliymis) kalbim sıkışıyor.

  • Bika07 Ocak 2016 02:07

    Canan Karatay'dan fırıncılar da şikayetçi.Aklına uyup ekmeği azaltınca 6 ayda 8 kilo kaybettim.